0

Aftersun

Att ta hand om huden i samband med att du vistas i solen är A och O för att få en vacker, jämn och hållbar solbränna. En essentiell del är att skydda huden med hjälp av solskyddsfaktor under tiden som du exponeras för solens UV-strålar, men det är även mycket viktigt att ge huden fukt efter solningen, i synnerhet om du har solkänsligt pigment. Aftersun-produkter hjälper till att återfukta huden på djupet och minskar risken för att huden blir torr och stram eller fjällar efter att den exponerats för sol. Till skillnad från vanliga bodylotions och krämer innehåller Aftersun-produkter dessutom ingredienser som kyler ned och lindrar solbränd och varm hud, exempelvis aloe vera. Utöver att ge huden en en behaglig, sval och och fräsch känsla hjälper detta också huden att återhämta sig snabbare efter solningen.

Här hittar du ett brett utbud av Aftersun-produkter i både sprayform och krämform från märken som Clarins, Hawaiian Tropic, Shiseido och Collistar.

Tips för solbränd hud Om huden fått för mycket sol kan du i samband med att du applicerar din Aftersun även ge huden en snabb nedkylningskur genom att antingen fukta en handduk med kallt vatten eller svepa den runt ett par isbitar för att badda huden. Även ett fuktigt lakan kan ge tillfällig svalka.

27 produkter
1
Aftersun
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
  • Auktoriserad återförsäljare