0

Alterna
Caviar Anti-Aging Dry Shampoo

Alterna Caviar Anti-Aging Dry Shampoo
Pris:
349 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ett talk-fritt anti-aging torrschampo. Bygger på ett formula som försiktigt absorberar överflödigt sebum Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)
Produktinformation

Alterna Caviar Anti-Aging Dry Shampoo

Ett talk-fritt anti-aging torrschampo. Bygger på ett formula som försiktigt absorberar överflödigt sebum och rester från stylingprodukter. Ger förlängt resultat vid föntorkning och friskar upp håret mellan hårtvättarna så håret känns rent och skönt. Doftar fantastiskt samt tillför volym och textur till håret. Om du hoppar över en hårtvätt emellanåt skyddar du håret mot förlust av färg och slitage. Dry Shampoo fungerar som en "hårtvätt-på-flaska" de dagarna då du inte har tid att tvätta håret.

Innehåll: 75 g

Användning

Vänd på flaskan och skaka den lätt nära hårbotten för att applicera produkten. Massera lätt med fingerspetsarna så att produkten fördelas i håret. Borsta och styla som vanligt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
  • Alltid fraktfritt över 499 kronor
  • Nordens bredaste sortiment? - 30 000 produkter
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Alltid i lager för omgående leverans
  • Handla idag, betala i slutet av maj!
  • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken