bareMinerals
Bareskin Perfecting Veil

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Tan/Dark
Passar ihop med
bareMinerals
10 g
Beskrivning

Ett viktlöst puder som ger en ljusreflekterande effekt för att ge en vacker lyster och perfekt finish till din hy. Ett fantastiskt puder med en speciell blandning av mineraler som absorberar överflödig olja och ger effekten av balans åt hudens struktur.

Naturliga mineraler, vitamin C och andra vårdande ingredienser som tillsammans ger en sammetsmjuk, naturlig finish som håller hela dagen och bevarar fukten i huden.

Innehåll: 9 g

Artikelnummer: 75509
Användning

Appliceras efter din foundation för en snygg finish!

Ingredienser

Caprylic/Capric Triglyceride,Tocopherol,Silica,Sodium Hyaluronate,Tocopheryl Acetate,Jojoba Esters,Zinc Stearate,Iron Oxides (CI 77491,Maltodextrin,CI 77492,Magnesium Ascorbyl Phosphate,Coco-caprylate/Caprate,Magnesium Stearate,CI 77499).,Soil Minerals/Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract,Chlorphenesin. May Contain (+/-): Mica

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt