0

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2014 - Rösta på din favorit

Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Nu har vi på eleven.se fått äran att tillsammans med Swedish Beauty & Cosmetic Awards presentera årets skönhetsbloggare. Här är de 6 nominerade bidragen, det är upp till dig att lägga din röst på den blogg du tycker är värd priset som årets skönhetsbloggare 2014.

Röstningen pågår t.o.m den 23:e mars, vinnaren presenteras på
Swedish Beauty & Cosmetic Awards den 3.e april.

Linda Hallberg - Linda Hallberg

Linda Hallberg är sedan 2006 utbildad make up-artist, och har ett brinnande intresse för att inspirera andra och tänka utanför ramarna. I sin blogg bjuder hon på färgglada sminkningar, hårstyling, produktrecensioner och en inblick i jobbet som MUA.
Besök bloggen

Hannah Sjöström - Naturligt snygg

Hannah Sjöström skriver om ekologisk och naturlig hudvård, hälsa och livsstil. En grön blogg fri från syntetiska tillsatser. Läs recensioner, nyheter, intervjuer och tips på hälsosam mat som stödjer huden inifrån, hur yoga balanserar och hur miljön vinner på medvetna val.
Besök bloggen

Maria Ahlgren - Bon bon beauty

Drömmer du om att följa med in i glamourens värld, är sugen på makeup-knep som fungerar för såväl proffs som amatörer eller gillar att läsa vassa och härligt humoristiska formuleringar? Följer du skönhetspecialisten Maria Ahlgren får du allt detta, och lite till.
Besök bloggen

Desirée Eklöf - Fröken Rosa

Med underhållande och drastiska formuleringar hissar och dissar Fröken Rosa den ena skönhetsnyheten efter den andra. Hennes kritik är alltid rak och ärlig, men när Desirée Eklöf faller för en produkt är det omöjligt att inte gripas av äkta ha-begär!
Besök bloggen

Sara Sternemar - Brownsugar

Makeupartisten Sara Sternemar lever som hon lär. Här testas det grundligt, och åsikterna redovisas på ett sätt som är både personligt och påläst. Brownsugar slarvar inte: Blir du shoppingsugen finns alla nödvändiga uppgifter, inklusive produktens pris.
Besök bloggen

Julia Forsberg - Julia Forsberg

Julia Forsberg har både ett djupt doftintresse och ett färgstarkt språk. Vår nyfikenhet väcks varje gång hon stoppar näsan i parfymflaskan och gör oss sugna på en ny doft, eller två - eller tre. Aldrig har doft känts så spännande som i Parfymbloggen. Här hittar du garanterat en ny doftfavorit att ställa i badrumsskåpet.
Besök bloggen

  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare