Bioeffect
Body Intensive Serum

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 75 ml
Beskrivning

BIOEFFECT Body Intensive - likt ett serum som du kan använda över hela kroppen. Berikad med EGF som är en kraftig anti-age ingrediens vilket hjälper till att ge en mjukare, fastare och mer välmående hud. EGF är också ett naturligt förekommande hudprotein som är känt för sin förmåga att stimulera hudens egen förnyelseprocess. Serumet har skapats speciellt för att rikta sig mot olika problemområden, såsom torrhet och ojämn hudton.

  • Fritt från parabener, doftämnen & färgämnen.

Innehåll: 75 ml

Bioeffect

Bioeffect är ett märke som grundar sig på växtbaserade ingredienser som noga kontrolleras och utvecklas hela tiden. De har tio år av forskning inom bioteknik och förflyttar sig där från bioteknik till teknologi inom hudvård. Här finner du plantbaserade tillväxtfaktorer som är naturliga för vår hud. Dess formula är ren och enkel och tillverkas på Island. Kliniskt bevisade resultat med imponerande recensioner!

Användning

Appliceras 2-3 droppar på väl rengjord hud. Masseras in i uppåtgående rörelser över de områden du vill behandla.

Artikelnummer: 46737
Ingredienser

WATER (AQUA), GLYERINE, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYEHYLCLLULOSE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM, DEHYDROACETATE, HORDEUM VULGARE SEED, EXTRACT, TROMETHAMINE, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1)

Upptäck mer som Body Intensive Serum

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.