0

Skönhetsblogg & sminkblogg
Linda
Ina
Malin Hartzell
Lina Ekh

Vinn Murad Hydrate for Hope-kit!

Nu har du chansen att vinna Murad Hydrate for Hope!

Oktober är en rosa månad för att stödja kampen mot bröstcancer, därför har Murad tagit fram ett kit där du får deras älskade Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture tillsammans med en fin, rosa necessär. 10% av försäljningen på Murad Hydrate for Hope-kit, världen över, donerar Dr. Howard Murad till cancerforskning!

Nu har du chansen att vinna detta fina kit från Murad med förmån för bröstcancerforskningen! Värde: 900 SEK. För att vara med och tävla behöver vi en kommentar från dig där du berättar vem du skulle vilja ge detta kit till (kanske till dig själv, en vän, en familjemedlem eller liknande), med motivation varför du skulle vilja ge det till just den personen.

Tävlingen avslutas onsdag 22/10-14 och 3 st vinnare kommer att dras kort därefter.

Lycka till!

Revlonsminkning

Jag har här nedan använt mig av Revlons fantastiska produkter som förra veckan lanserades exklusivt i Sverige hos eleven.se.

Revlon Red

Revlon är äntligen tillbaka till Sverige via eleven.se som erbjuder ett stort sortiment av Revlons smink för ansikte, läppar, ögon och nagellack. Mitt fokusintresse är såklart naglar även om jag blev väldigt förtjust i Revlons Colorburst Matte Balm och Colorburst Color Balm som jag hade chansen att prova.

När det gäller naglar så har jag en period just nu då jag älskar klassiska färger och hudfärgade nagellack. Jag föll därför för Revlon Red så fort jag såg den och det var ett av de första färgerna som jag testade från de Revlon lack som jag har. Jag började med att applicera ett lager av lacket som täckte rätt så bra, såpass bra att jag funderade på att bära lacket med bara ett lager. Jag ändrade mig dock i sista stunden och applicerade det andra lagret som gjorde att färgen fick en ännu djupare röd färg som kändes om möjligt ännu mer klassiskt än den första! Jag avslutade manikyren med ett lager topplack som också kommer från Revlon.

No Makeup

En "No Makeup"-sminkning handlar om att bära makeup som knappt syns. Att sminka naturligt och minimalt är inte alltid lätt men i det här fallet så är verkligen Less is More rätt beskrivning! Det räcker egentligen att ha vårdade bryn, en mjuk och fin bas i kombination med en tunn eyeliner i en matt brunfärg. Det gäller helt enkelt att ta fram den naturliga skönheten i dig! Perfekt att bära en måndag då man kanske inte har världens energi till att sminka sig.

En basögonskugga, lite brynskugga, en brun ögonpenna och en bra mascara. Det är allt!

Enkelt och neutralt!

Ta en tunn foundation för att bara dölja röda områden!

Applicera lite läppbalsam på läpparna för en naturlig glans, exempelvis eos Smooth Sphere Organic Lip Balm, Honeysuckle Honeydew.

Produkter som jag har använt:

Ögon
Fransar
Bas
Rouge
Ögonbryn
Läppar

L'Oréal Infalliable Nail Polish

Har ni sett L'Oreals serie av duolack Infalliable Nail Polish? Serien består av ett flertal duolack och varje duolack består av ett överlack och ett färgat lack som tillsammans är tänkta att efterlikna gellack i glans. Jag testade två av dem nyligen och blev imponerad både av de vackra färgerna, appliceringen och framförallt av glansen som naglarna fick tack vare de medföljande överlacken.

De färger jag har testat heter Red Infaillible som är ett djuprött cremelack och Iconic Indigo som är ett lilafärgat skimmerlack. Överlacken som följer med har en svag nyans av rött respektive blått som förstärker de redan fina färgerna ytterligare. Dessa behövs, inte minst för att ge glans åt lacken som kan torka något matta i färgen men också för att skydda naglarna från daglig slitage. Båda lacken täckte med ett enda tjockare lager vilket passade mig perfekt. Jag kan ibland applicera ett extra lager nagellack för att ge manikyren djup men detta behövdes inte nu, antagligen tack vare de medföljande överlacken.

Jag har nyligen testat att göra zig-zag mönster i lacken medan de fortfarande är våta och blev väldigt förtjust i resultatet. Detta gör man genom att applicera ett streck med lack uppifrån och ner på nageln strax efter att man har applicerat baslacket för att sedan dra med en nål, tandpetare eller ett liknande föremål från ena sidan av nageln till den andra.

Man måste jobba ganska snabbt och göra en nagel i taget från baslack, färgat streck och mönster över naglarna då lacken inte får torka alls för att få önskad resultat. Resultatet liknar vattenmarmorering och kallas ibland nålmarmorering (needle marbling på engelska) och är en mindre kladdig version av den berömda vattenmarmoreringen. Mönstren som man skapar varierar man lite som man vill och resultaten kan bli ganska intressanta.

Sida: 12345678...94Nästa
BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Linda
Linda
Linda arbetar på eleven.se & ger dig inspirerande inlägg med det senaste nyheterna & skönhetsprodukter du bara måste ha i sminkväskan.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Lina Ekh
Lina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på makeupbylina.devote.se samt utbildad Makeup-artist. Här visar hon dig sminktips & tutorials.
INSTAGRAM