0
Skönhetsblogg & sminkblogg
Ina
Malin Hartzell
Lina Ekh
Saga
Moa Hedström

Reebok i samarbete med FACE Stockholm!

Grundarna bakom FACE Stockholm, Gun Nowak och Martina Arfwidsons har tillsammans med Reebok Classic designteam tagit fram en unik sneakerskollektion med fokus på den ikoniska Reebok skon vi alla känner till.

Gun och Martina beskriver samarbetet med en återblick i 80-talets smink och mode. Med ledord som "jag kan få allt" och "power dressing"-attityd har kollektionen fått en design och färg likt hur man generellt sett skulle bära ett läppstift. En mångsidig kollektion som får bäraren att mixa och matcha för att få rätt balans i sin look.

TÄVLING!
Tillsammans med FACE Stockholm anordnar vi nu en tävling, där DU har möjlighet att vinna ett par skor från kollektionen. Tävlingen startar söndag 30/8-2015. Gå in på vår Facebook-sida för att delta. Vinnaren utses 7/9-2015.

Hudvårdtips för torr hy!

elevens hudterapeut Linn gav i föregående avsnitt, i serien om hudvård, tips på hudvårdsrutiner och produkter för normal hy. I tredje avsnittet kring hudvård berättare Linn om hudvårdsprodukter för dig med torr hy.

Det är alltid viktigt att ta hand om huden med bra ansiktsrengöring, återfuktning och peeling!

Nagelvård - Hur du tar hand om dina naglar!

Höstens kollektioner börjar dra igång och jag börjar drömma om de vackra mustiga höstlacken som är på intåg in i butikerna, inklusive hos Eleven. Jag börjar planera manikyr efter manikyr, helfärgade eller fyllda med vackra mönster, för visst är höstens färger vackra!

En vacker manikyr går dock lite längre än att bara applicera det där snygga lacket eller göra ett vackert mönster på naglarna.

En vacker manikyr börjar med välvårdade, välklippta, jämnlånga naglar som man har tagit hand om under en längre tid.

När hösten och vintern börjar närma sig är det lite extra viktigt att man tänker på sina naglar då det kalla och snart torra vintervädret sätter sina spår i form av torra händer, torra nagelband och torra/sköra naglar.

Detta är enkelt att åtgärda genom att man börjar tänka på att använda handkräm lite oftare, applicera nagelbandsolja strax före läggdags och genom att använda nagellacksremover utan aceton när man tar bort en gammal manikyr.

Några generella tips när det gäller naglar:

 • Använd alltid handskar när du diskar
 • Använd inte naglarna som verktyg för att exempelvis öppna saker, peta bort etiketter, skala apelsiner m.m.
 • Ha för vana att ha handkräm och/eller nagelbandsolja vid sängen så du kan använda det innan läggdags
 • Använd alltid baslack innan du applicerar en manikyr
 • Använd alltid rena nagelsaxar/nagelfilar
 • Om en nagel går sönder under dagen så går den oftast att reparera då det finns speciella reparationskittar för naglar. Använd i så fall ett plåster tills du kommer hem så att inte skadan blir värre.
 • Om en nagel har gått sönder och den inte går att reparera då skadan är för stor, klipp resten av naglarna till samma längd så ser det snyggare ut.
Sköter man de här enkla tipsen brukar naglarna hålla sig fina.

Om ni vill ha mer tips om nagelvård kan ni besöka min blog där jag bland annat har visat hur man bleker sina missfärgade naglar med en mycket enkel metod nämligen genom att använda citron. För ännu mer tips och info om nagelvård kika efter min nya e-book "The Art of Nail Care - A guide to healthy looking nails", ute första september på Amazon.

Hudvårdstips för normal hy!

elevens hudterapeut Linn gav i föregående avsnitt (avsnitt 1), i serien om hudvård, tips på hudvårdsrutiner och produkter för fet hy. I andra avsnittet kring hudvård berättare Linn om hudvårdsprodukter för dig med normal hy.

Det är alltid viktigt att ta hand om huden med bra ansiktsrengöring, återfuktning och peeling!

Makeup - Dark Romance!

När jag fick hem IsaDoras höstkollektion Rock & Romance blev jag helt kär i den mossgröna ögonskuggspaletten Urban Green och läppstiftet Dark Romance, så efter produktfotograferingen kunde jag inte låta bli att testa de nya produkterna. Riktigt fina och höstliga nyanser!

BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Lina Ekh
Lina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på makeupbylina.devote.se samt utbildad Makeup-artist. Här visar hon dig sminktips & tutorials.
Saga
Saga
Saga har en stor passion för nagelkonst & kommer här att visa er mänger av nagelinspiration!
Moa Hedström
Moa Hedström
Moa Hedström skapar kreativa looks som ger dig inspiration till att prova något nytt inom makeup.
 • Alltid fraktfritt över 499 kronor
 • Nordens bredaste sortiment? - 30 000 produkter
 • Din beställning skickas inom 24 timmar
 • Alltid i lager för omgående leverans
 • Handla idag, betala i slutet av September!
 • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken