0
Skönhetsblogg & sminkblogg
Ina
Malin Hartzell
Saga
Moa Hedström
Alexandra Aronsson

#MinuteMakeup - felfritt resultat med foundation!

Att hitta rätt skönhetsprodukter ska vara enkelt! Tillsammans med modeportalen The You Way har vi producerat #MinuteMakeup - avsnitt 6. Här visar skönhetsbloggaren Sara Rostrup YouBlush hur du får en felfri bas på mindre än 1 min.

Saras tips!
Maybelline New York Dream Matte Mousse Foundation (Jag använder nyans 30 Sand)

Många av oss vill ha en foundation med lite högre täckning som ger en sammetslen yta på huden. I det här klippet visar jag hur man fixar snygg och naturlig hy med medeltäckning, till budgetpris. Jag applicerar produkten med fingrarna för att få ett mer naturligt och felfritt resultat, eftersom värmen från mina fingrar får foundationen att smälta in i huden. - Sara

#MinuteMakeup - rosiga kinder!

Tillsammans med modeportalen The You Way ger vi dig #MinuteMakeup - avsnitt 5. Här visar skönhetsbloggaren Sara Rostrup YouBlush hur du får rosiga kinder och färgade läppar med en och samma produkt.

Saras tips!
100% Pure Fruit Pigmented Lip & Cheek Tints (Jag anänder nyansen Cranberry)

" Jag älskar den har 100 % naturliga produkten gjord på fruktpigment till kinder och läppar. Det är ett så kallat stain, som smälter in i huden och ser helt naturlig ut. Det är en jättebra två-i-ett produkt, perfekt för alla stressade att använda i farten eller för de av er som vill ha en fräsch, naturlig look utan att se ut som om du använder makeup." - Sara

Grafiska mönster på naglarna

När det gäller grafiska mönster på naglarna så är det endast fantasin som sätter gränser. Man kan göra linjer, cirklar, kvadrater mm. i olika färger och man behöver inte ens hålla sig till samma mönster på alla naglarna. Se bara till att använda samma lack så hänger manikyren ihop.

Det är på det viset som jag har gjort manikyren nedan. Jag valde tre lack som jag tyckte passade väldigt bra ihop (Essie - Turqoise & Caicos, ORLY - Luxe och OPI - My Vampire is Buff) och började dela in naglarna i områden mha tejp.

Jag valde att använda tejpen direkt på nageln utan att ha lagt en grundfärg först för att skapa en manikyr med negativa ytor. Trenden med negativa ytor håller i sig i höst också men om man inte gillar den typen av manikyrer går det jättebra att grunda med t.ex svart som kommer att ge en kraftig kontrast till alla tre färgerna valda ovan eller med en annan färg som man tycker passar bra ihop med de färger som man har valt.

IsaDora Velvet Matt!

IsaDora släpper nu en ny höstkollektion med inriktning matt - nämligen Velvet Matt! Med nya nyanser av IsaDora Twist-Up Matt Lips samt nya nagellack med sammetslen, matt finish. Nyanserna är dessutom helt perfekta nu under hösten!

IsaDora Twist-Up Matt Lips

Twist-Up Matt Lips är ett matt läppstift i twist-up format. Det har höga pigment och ger en fin matt finish, det håller dessutom i flera timmar och är enkelt att applicera! Min favoritnyans är Dark Velvet då det är supersnyggt att våga sig på en mörkare färg till hösten.

IsaDora Velvet Matt Nails

Perfekta nyanser till hösten där du kan välja mellan mörkare nyanser och mer beige, nude färg som passar till alla outfits! De torkar jättesnabbt och borsten är bred vilket gör det enkelt att applicera och man får en jämn kant vid nagelbanden.

Dark Velvet

Purple Prune

Queen of Roses

Naked

Ruby Gem

Vintage Wine

Gradient med Grape Royal & Soft Skin

Soft Skin

#MinuteMakeup - Varm solkysst glöd!

I samarbete med modeportalen The You Way visar vi nu #MinuteMakeup - avsnitt 4. Här visar skönhetsbloggaren Sara Rostrup YouBlush hur du får en solkysst hy med glöd i ett naffs.

Saras tips!
Sensai Bronzing Powder (Jag använder nyansen 03 Medium)

" I det här klippet ska jag visa er hur jag applicerar en av mina favoritbronzers för att få den där varma, solkyssta glöden. En bronzer ser mer naturlig ut om den appliceras där solen naturligt träffar ansiktet" - Sara

BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Saga
Saga
Saga har en stor passion för nagelkonst & kommer här att visa er mänger av nagelinspiration!
Moa Hedström
Moa Hedström
Moa Hedström skapar kreativa looks som ger dig inspiration till att prova något nytt inom makeup.
Alexandra Aronsson
Alexandra Aronsson
13 år erfarenhet som frilansande makeup-artist/hårstylist. Skönhetsredaktör och bloggare på freshnet.se
INSTAGRAM
  • Alltid fraktfritt över 499 kronor
  • Nordens bredaste sortiment? - 30 000 produkter
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Alltid i lager för omgående leverans
  • Handla idag, betala i slutet av November!
  • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken