SvenskaEnglishNorsk
Valuta:
Publicerat: Igår (22 h sedan) av Ina, MyNailPolishOnline
Skriv en kommentar (Det finns Facebook-inlägg)

China Glaze's kollektion "City Flourish" erbjuder något för alla. Hudfärgade toner, pasteller och neonfärger, allt detta har China Glaze bakat in i en underbar kollektion som jag gillar otroligt mycket. Idag tänkte jag visa några av lacken som ingår i kollektionen och en kombination av dessa.

På första bilden ser vi från vänster till höger:

  • Två lager av det lilafärgade lacket med namnet "Lotus Begin". Färgen är starkt lysande och överraskar med att vara en neon
  • Två lager av det neonfärgade gröna lacket "Grass is Lime Greener". Gröna neonlack är alltid roliga och det här är ett av de roligare
  • Två lager av det chockrosa lacket "Peonies & Park Ave". Rosa lack är en klassiker bland neonlack! Underbart!
  • Två lager av det ljuslila lacket "In a Lilly Bit". Jättefin färg som också kan uppfattas som rosa i visa ljus.
Lacken torkar till en matt yta vilket neonlack brukar göra. Vill man ha färgerna glänsande avslutar man med ett lager av topplack. Detta påskyndar torkningen av manikyren och skyddar den mot yttre påverkan. Lacken torkar till en matt yta vilket neonlack brukar göra. Vill man ha färgerna glänsande avslutar man med ett lager av topplack. Detta påskyndar torkningen av manikyren och skyddar den mot yttre påverkan.

"Don't Honk your Thorn" har jag sparat till sist. Detta är ett fint hudfärgat lack som är mycket klädsamt. Färgen innehåller lite skimmer vilket ger naglarna det lilla extra. På bilden nedan ser vi två lager av lacket som jag sedan toppade med ett lager topplack.

Jag sparade "Dont' Honk your Thorn" till sist eftersom jag ville använda det som bas för min manikyr nedan. Jag använde en mycket tunn pensel för att måla blommorna med "Peonies & Park Ave", "Lotus Begin" och "In a Lilly Bit". Mittdelen på blommorna målade jag med "Grass is Lime Greener".

Publicerat: 5 dagar sedan av Malin, Molkan
Det finns en kommentar och Facebook-inlägg

Tutorial - Back to School/Work-makeup!

När jag gick i skolan var hösten alltid spännande; ibland fick man nya klasskompisar, ibland kom man tillbaka till sin klass och nya kläder och ett par nya sminkprodukter stod alltid på inköpslistan. Nu går jag inte längre i skolan, men för er som haft sommarlov och börjar denna vecka (om ni inte redan har börjat) så har jag skapat en rolig "back to school"-look.

Börja med att att applicera NYX Jumbo Eyeshadow Pencil i färgen Milk på ögonlocket och blanda ut med ett finger.

Sedan har jag använt den otroligt fina Anastasia Catwalk Eye Shadow Palette. Applicera skuggan Call Back över hela ögonlocket.

Applicera sedan skuggan Scout i globlinjen och blanda ut alla kanter.

Ta sedan skuggan Couture och applicera den som ett liggande V i yttre ögonvrån och ta sedan lite av skuggan RTW på en fluffig pensel för att blanda ut.

Applicera skuggan LBD som en eyeliner som börjar från mitten av ögonlocket.

Ta sedan det som är kvar av LBD på penseln och dra ner i yttre ögonvrån under ögat och blanda ut det hela med lite av Couture. Applicera sedan Too Faced Better Than Sex Mascara.

Klar!

Publicerat: 5 dagar sedan av Ina, MyNailPolishOnline
Skriv en kommentar (Det finns Facebook-inlägg)

Det var ett tag sedan jag visade er några nagellack från Zoya och idag vill jag visa er tre stycken som är helt olika varandra och som kommer från två olika kollektioner. Vi börjar titta på en blå skönhet som är alldeles bedårande! Detta är också ett strukturlack som torkar snabbt och täcker med ett enda (tjockt) lager! Lacket heter Vega och kommer från vårens strukturkollektion Magical Pixie, en kollektion som består av tre lack i ljusa vårfärger.

Det andra lacket jag vill visa er är det ljusrosa lacket Dot som kommer från vårens kollektion Awaken. Dot täcker med två lättmålade lager och är väldigt fint i sig själv samtidigt som det utgör en perfekt bas för olika typer av nagelkonst.

Det tredje lacket kommer från samma kollektion som lacket Dot och heter Monet. Lacket är tänkt att bäras ovanför andra lack och passar väldigt bra över Dot. Jag kan i och för sig tänka mig att bära lacket över de flesta ljusa och mörka färger och få olika effekter på det viset, det är bara att testa sig fram :) Monet består av hexagonala glitter i ljusa färger som befinner sig i en klar bas.

På sista bilden har jag lagt strukturlacket Vega i en halvmåne vid nagelbanden ovanpå manikyren bestående av Dot och Monet. Jag gillade kombinationen av struktur, glitter och den ljusrosa basen. Eftersom jag ville behålla strukturen i Vega så lät jag bli topplack på sista bilden men på bild två och tre har jag toppat manikyren med topplack.

Publicerat: 2014-08-08 av Ina, MyNailPolishOnline
Skriv en kommentar (Det finns Facebook-inlägg)

Mavalas Techni-color kollektion har lanserats i Sverige under våren och består av sex färgstarka och eleganta lack, vissa skimrande och vissa med en creme formula. Tre av dessa vill jag visa er idag, Cyber Yellow, Black Night och Cobalt blue. På bilden nedan har vi från vänster till höger:

  • Cyber Yellow - På pekfingernageln ser vi två lager av det gulskimrande nagellacket. Färgen ser nästan metallisk ut på naglarna och trivs man (som jag) med gult på naglarna är detta ett av de bästa metalliska gula lacken i sitt genre.
  • Black Night - På långfingernageln ser vi två lager av det svarta lacket. Detta är en basfärg som har det lilla extra nämligen ett grönaktigt skimmer. Lacket är lättmålat och mycket vackert.
  • Cobalt Blue - På ringfingernageln ser vi två lager av det lysande blåa cremelacket. Det här lacket är mitt favorit från de tre som jag har att visa er.
  • Cyber Yellow kommer igen på lillfingernageln med två lättlackade lager. Väldigt tjusigt.

Idag ville jag testa att rama in naglarna med en av färgerna. Det fick bli det svarta Black Night som jag målade en kant runt pekfingernageln, ringfingernageln och lillfingernageln. Kanten målade jag med en mycket tunn pensel som jag doppade i Black Night.

Publicerat: 2014-08-01 av Ina, MyNailPolishOnline
Skriv en kommentar (Det finns Facebook-inlägg)

Idag vill jag visa er fyra lack från Kardashian Beauty, två creme lack och två glitter. Cremelacken heter Lapis, det mörkblåa lacket som jag har målat på pekfingernageln och långfingernageln och Cherry Blossom Honey som jag har målat på ringfingernageln. Det mörkblåa Lapis täckte med ett enda lager vilket jag alltid uppskattar. Cherry Blossom Honey täckte också med ett enda lager och dessa två lack har en liknande formula både appliceringsmässigt och när det gäller täckningsfaktorn.

På pekfingernageln har jag använt ett av glitterlacken, det vackra Crush. Jag målade ett lager av Crush över det mörkblåa Lapis. Crush är ett effektlack som är tänkt att målas över andra lack och som passar otroligt bra över det mörkblåa Lapis. Det silverglittriga Crush skulle också fungera ihop med de flesta andra färger om man vill det.

På lillfingernageln har jag målat tre lager av Fairy Dust som kan användas både som layering och för sig självt. Lacket består av väldigt små glitter i guld med samma storlek vilket ger en speciell effekt.

Jag lämnade två naglar utan glitter på bilden ovan dels för att visa er hur lacken såg ut utan glitter och dels för att jag hade tänkt måla små rosor över dessa. Rosorna gjorde jag med en small nagelkonstpensel. Jag använde Cherry Blossom Honey för att måla rosorna över Crush och Crush för att måla rosorna över Cherry Blossom Honey. Rosorna görs genom att man målar C-formade figurer runt varandra.

Sida: 12345678...91Nästa
Skönhetsblogg och sminkbloggSkönhetsblogg och sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
Lindas bloggHelena Forsman - LipGloss BitchGrundkurs bareMinerals