0

Skönhetsblogg & sminkblogg
Linda
Ina
Malin Hartzell
Lina Ekh

Max Factor!

Idag vill jag visa er ett par Max Factor lack i dämpade höstfärger, ett gammelrosa lack med namnet Rose Petal och ett bronsfärgat lack med namnet Midnight Bronze. Rose Petal blev snabbt en favorit på grund av den mjuka, dämpade rosa färgen och dess fina kvalitéer: lätt att måla på naglarna och mycket täckande. Lacket blev opakt efter ett lager. Midnight Bronze var också lätt att måla med. På grund av dess finish syns några penseldrag på naglarna på bilden nedan men dessa penseldrag är mest synliga på bilderna på grund av den stora förstoringen som bilderna visar. Jag tyckte Midnight Bronze var ett väldigt snyggt metalliskt lack som jag gärna bär nu på höstkanten. Midnight Bronze har jag målat på pekfingernageln och lillfingernageln och Rose Petal har jag målat på lång- och ringfingernageln.

Färgerna påminner väldigt mycket om varandra och går lite i samma färgpalett så jag tänkte att de därför skulle vara perfekta för att skapa en subtil gradient med. Jag startade därför med Rose Petal som bas och byggde sedan upp en gradient med Midnight Bronze på nageltipparna. Nageltipparna fick på så sätt en lätt metallisk finish. Snyggt och elegant!

Vinn Murad Hydrate for Hope-kit!

Nu har du chansen att vinna Murad Hydrate for Hope!

Oktober är en rosa månad för att stödja kampen mot bröstcancer, därför har Murad tagit fram ett kit där du får deras älskade Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture tillsammans med en fin, rosa necessär. 10% av försäljningen på Murad Hydrate for Hope-kit, världen över, donerar Dr. Howard Murad till cancerforskning!

Nu har du chansen att vinna detta fina kit från Murad med förmån för bröstcancerforskningen! Värde: 900 SEK. För att vara med och tävla behöver vi en kommentar från dig där du berättar vem du skulle vilja ge detta kit till (kanske till dig själv, en vän, en familjemedlem eller liknande), med motivation varför du skulle vilja ge det till just den personen.

Tävlingen avslutas onsdag 22/10-14 och 3 st vinnare kommer att dras kort därefter.

Lycka till!

Revlonsminkning

Jag har här nedan använt mig av Revlons fantastiska produkter som förra veckan lanserades exklusivt i Sverige hos eleven.se.

Revlon Red

Revlon är äntligen tillbaka till Sverige via eleven.se som erbjuder ett stort sortiment av Revlons smink för ansikte, läppar, ögon och nagellack. Mitt fokusintresse är såklart naglar även om jag blev väldigt förtjust i Revlons Colorburst Matte Balm och Colorburst Color Balm som jag hade chansen att prova.

När det gäller naglar så har jag en period just nu då jag älskar klassiska färger och hudfärgade nagellack. Jag föll därför för Revlon Red så fort jag såg den och det var ett av de första färgerna som jag testade från de Revlon lack som jag har. Jag började med att applicera ett lager av lacket som täckte rätt så bra, såpass bra att jag funderade på att bära lacket med bara ett lager. Jag ändrade mig dock i sista stunden och applicerade det andra lagret som gjorde att färgen fick en ännu djupare röd färg som kändes om möjligt ännu mer klassiskt än den första! Jag avslutade manikyren med ett lager topplack som också kommer från Revlon.

No Makeup

En "No Makeup"-sminkning handlar om att bära makeup som knappt syns. Att sminka naturligt och minimalt är inte alltid lätt men i det här fallet så är verkligen Less is More rätt beskrivning! Det räcker egentligen att ha vårdade bryn, en mjuk och fin bas i kombination med en tunn eyeliner i en matt brunfärg. Det gäller helt enkelt att ta fram den naturliga skönheten i dig! Perfekt att bära en måndag då man kanske inte har världens energi till att sminka sig.

En basögonskugga, lite brynskugga, en brun ögonpenna och en bra mascara. Det är allt!

Enkelt och neutralt!

Ta en tunn foundation för att bara dölja röda områden!

Applicera lite läppbalsam på läpparna för en naturlig glans, exempelvis eos Smooth Sphere Organic Lip Balm, Honeysuckle Honeydew.

Produkter som jag har använt:

Ögon
Fransar
Bas
Rouge
Ögonbryn
Läppar
Sida: 12345678...94Nästa
BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Linda
Linda
Linda arbetar på eleven.se & ger dig inspirerande inlägg med det senaste nyheterna & skönhetsprodukter du bara måste ha i sminkväskan.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Lina Ekh
Lina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på makeupbylina.devote.se samt utbildad Makeup-artist. Här visar hon dig sminktips & tutorials.
INSTAGRAM