0
Skönhetsblogg & sminkblogg
Ina
Malin Hartzell
Saga
Moa Hedström
Alexandra Aronsson
Erica Svensson
Kumba M`bye

Grundkurs för bareMinerals

Förra måndagen var jag uppe i Stockholm och gick bareMinerals grundkurs. Det var en fantastisk dag med massor av inspiration och underbara produkttips. Jag tänkte därför dela mina intryck och nya kunskaper med er. Jag kommer att skriva om kursen i tre olika delar då det blir roligare och framförallt mer lättläst.

Jag måste erkänna att jag aldrig tidigare hade testat bareMinerals, självklart hade jag hört talas om deras kultförklarade foundation men aldrig testat den. Allt var därför nytt och väldigt spännande. Första delen, som kommer inom kort, kommer att handla om just bareMinerals Original SPF 15 Foundation.

/ Linda

Här har jag (Linda) fått en bas-sminkning och det jag älskade allra mest var rouget bareMinerals Blush i färgen Vintage Peach och bareMinerals Radiance i färgen Pure Radiance.

Här har jag sminkat vackra Frida Jonsson (Reese Witherspoon lookalike BTW) och jag valde att lägga en mejk med lyster. bareMinerals bas fick verkligen hennes hud att stråla, eller hur?

På denna bild poserar vår kursledare Anna Andersson framför ett fullproppat sminkställ med allt det bästa från bareMinerals.

Vår "träningslokal"!

Lokalen där allt hände :). Här gick jag in totalt ovetandes och kom ut som ett proffs :).

Kommentarer (2)

Pernilla W
2011-06-19
Åh! vad roligt att du kommer att blogga om bareMinerals produkter :) Jag har verkligen förälskat mig i dessa produkter. Mitt intresse för dessa produkter väcktes när jag var på 10-års jubileum på Nettans i Linköping. Jag använder nu BareMinerals Foundation fairly light, Mineral veil, hydrating mineral veil och om man vill få till det där "lilla extra" använder jag Prime Time, foundation primer. Kanonprodukter:) Är verkligen helnöjd. Blir kul att följa dina inlägg....:) Lycka till!
Linda G
2011-06-20
Hej Pernilla! Tack för din gulliga kommentar! Ja, jag har också förälskat mig i bareMinerals produkter, särskilt grunden precis som du beskrev. Hoppas du kommer uppskatta mina tips här på bloggen och har du önskemål om speciella inlägg så bara hojta! Kram Linda.
BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Saga
Saga
Saga har en stor passion för nagelkonst & kommer här att visa er mänger av nagelinspiration!
Moa Hedström
Moa Hedström
Moa Hedström skapar kreativa looks som ger dig inspiration till att prova något nytt inom makeup.
Alexandra Aronsson
Alexandra Aronsson
13 år erfarenhet som frilansande makeup-artist/hårstylist. Skönhetsredaktör och bloggare på freshnet.se
Erica Svensson
Erica Svensson
Erica Svensson är diplomerad makeupartist sedan 2014. Arbetar som skönhetsredaktör på Devote.se och makeupartist.
Kumba M`bye
Kumba M`bye
Kumba är tvåbarnsmamma & artist. Uppväxt i Landskrona och född i Gambia. Medverkade i Top Model & aktuell med EP som släpps 2016.
  • Fri ekonomifrakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
  • Auktoriserad återförsäljare