SvenskaEnglishNorsk
Valuta:

Grundkurs för bareMinerals

Publicerat: 2011-06-19 av Linda
Det finns 2 kommentarer och Facebook-inlägg

Förra måndagen var jag uppe i Stockholm och gick bareMinerals grundkurs. Det var en fantastisk dag med massor av inspiration och underbara produkttips. Jag tänkte därför dela mina intryck och nya kunskaper med er. Jag kommer att skriva om kursen i tre olika delar då det blir roligare och framförallt mer lättläst.

Jag måste erkänna att jag aldrig tidigare hade testat bareMinerals, självklart hade jag hört talas om deras kultförklarade foundation men aldrig testat den. Allt var därför nytt och väldigt spännande. Första delen, som kommer inom kort, kommer att handla om just bareMinerals Original SPF 15 Foundation.

/ Linda

Här har jag (Linda) fått en bas-sminkning och det jag älskade allra mest var rouget bareMinerals Blush i färgen Vintage Peach och bareMinerals Radiance i färgen Pure Radiance.

Här har jag sminkat vackra Frida Jonsson (Reese Witherspoon lookalike BTW) och jag valde att lägga en mejk med lyster. bareMinerals bas fick verkligen hennes hud att stråla, eller hur?

På denna bild poserar vår kursledare Anna Andersson framför ett fullproppat sminkställ med allt det bästa från bareMinerals.

Vår "träningslokal"!

Lokalen där allt hände :). Här gick jag in totalt ovetandes och kom ut som ett proffs :).

Kommentarer (2)

2011-06-19
Åh! vad roligt att du kommer att blogga om bareMinerals produkter :) Jag har verkligen förälskat mig i dessa produkter. Mitt intresse för dessa produkter väcktes när jag var på 10-års jubileum på Nettans i Linköping. Jag använder nu BareMinerals Foundation fairly light, Mineral veil, hydrating mineral veil och om man vill få till det där "lilla extra" använder jag Prime Time, foundation primer. Kanonprodukter:) Är verkligen helnöjd. Blir kul att följa dina inlägg....:) Lycka till!
2011-06-20
Hej Pernilla! Tack för din gulliga kommentar! Ja, jag har också förälskat mig i bareMinerals produkter, särskilt grunden precis som du beskrev. Hoppas du kommer uppskatta mina tips här på bloggen och har du önskemål om speciella inlägg så bara hojta! Kram Linda.
Skönhetsblogg och sminkbloggSkönhetsblogg och sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helena ForsmanHelena Forsman
En sminknörd av rang! Startade Sveriges första beautyblogg lipglossbitch.se. Tipsar om mina favoritprodukter & delar med av sköna tips.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
-417 100% Pure 2012 2014 Acquizhen Adonia Akademikliniken All About Beauty Alterna Amika Anastasia Ansikte Ansiktsmask Ansiktsrengöring Anti-age Anti-shine Aquolina Askungekräm Athena Awards Baby Foot BaByliss Badrum Bakom kulisserna Balsam bareMinerals Batiste BB Creams BB-kräm Bblogg Beach House Beaute Pacifique beauty Beccis Betty Hula Bikini BJÖRK&BERRIES Bling-Bling Bliss Blog Bloggare Blommor Blush BM Beauty Body America Body Butter Bond Boots Borstar Brazilian Peel Britney Spears Bronze Bronzer BrunUtanSol Bröllop Burberry Burlesque Burt's Bees BUS Butik butter LONDON Bvlgari Cake Beauty CC-kräm Chalkboard Champagne China Glaze Ciaté Clarins CLEAN Clinique Cloud Nine Coca-Cola Collistar ColorLast Colour Cosmetics CoSTUME NATIONAL Crabtree & Evelyn Danmark Deborah Deborah Lippmann Declaré Skincare Deodorant Design detox Diamanter Diamantfoundation Disney Doft Dolce & Gabbana Dots Dr Brandt Drying Lotion Dusch Ekologiskt Eleven Store Eleven.se ELLE ELLEBeautyAwards Erbjudande Escada Essie Estée Lauder Euro Centrale Event Evian Examen Extensions Eye Lift Kit Facebook fergie Fiberwig fitness Flower Folie FOREO ForeverPink Fotkräm Fotvård Foundation Freeze 24-7 Fresh Frisyr Frisör Fruit Gorilla & Friends Frågor Fräsch Fukt Förhandsinfo GAP Garnier Get the Look ghd Girls GlamGlow Glamour Glitter Glominerals Glow Glöd Gold Good Works Goodiebag Graviditet Green Gul Guld Gurka Gwen Stefani GWP Gåva Handkräm Handvård Hawaiian Tropic Helen Torsgården Helena Christensen Helgerbjudande Hello Sunshine Highlighter Hollywood Holographic Nails Hope and Freedom Fest Hud Hudvård Humanity Hunger Games Hår Hårinspo Hårmask Hårstyling Håruppsättning Hårvård hälsa Höstkollektion IDUN Minerals Imju Inpackning Inspiration Inspo Intervju Introduktion IsaDora Jennifer Aniston John Frieda Julklappar Julklappstips Julkollektion Kampanjpris Kanebo Kardashian Katy Perry Kenzo Kisby Kollektion Korres krom Kroppslotion L'Oréal Paris Lack Laila Bagge Layla Lee Stafford Leopard Lily Lolo Limited Edition Linda LipGloss Bitch Liquid Sand Lulu Luna Luxsit Lyster Läppar Läppglans Läppstift Macadamia Macadamia Natural Oil Mádara Make Up Store Make-Up makeup Makeup-artist Makeupfix Malin + Goetz Mama Mio Mamma Manikyr Marc Jacobs Maria Nila Mariah Carey Mario Badescu Mascara MashUp Matrix Matt Mavala Maybelline Mineralsmink Minilack Minus 417 Molly Sandén Mor Mors Dag Moschino Moyana Corigan Mupparna Murad Myface Cosmetics Mörka ringar Nagellack Naglar NailArt Nails NailTwist Nalle Naturligt Neon Nominera NOUBA NUXE Nyheter NYX Nyår Olja Omnia One Direction OPI Orly Oz Panos Emporio Paradise Parfym Pastell Paul & Joe Paul Smith Peach Peeling People Perfume Pink Pink Sugar Pirates of the Caribbean Pixi Pixie Dust Platta Pore Filler Porer Prada Presenter Prickar Primer Problemhud Purminerals Påsk Påskinspo Rabarber Rabatt Ray of Light Real Techniques Recensioner Recipe for Men Reklamfilm Rengöring Rengöringsmjölk Replay Revitalash Rihanna Rock by Sweden Rosa Rosa Bandet Rose Rouge Ruby Kisses Ränder Rösta Sally Hansen Salong San Francisco Scent Schampo Scotch Naturals Sensai Serum Sett i press Shampoo shimmer shine Shine Killer Shiseido Shower Silver Skimmer SkinScience skönhet Skönhetsbloggare Smashbox Smashit Smink Sminkborstar Sockerskrubb Soft Solskydd Sommar Sommarfavoriter Sommarkollektion Sotade ögon sparkle Spider-Man Spray Spring Staccato Stars Stjärnglans Stripes Student Style Styler SugarCrush summer Sun Sunsational Svar Svart Sweden Swedish Sweetheart Sänkt pris Talika Tara Beauty Awards Terre d'Oc Test the Balm The Mermaids The Muppets Thierry Mugler TIGI Tips Too Faced Top Model Topplista Torr Tous Trender Tromborg Träning Tutorial TV3 TVÅL Twilight Twingly Tävling Une Urtekram Utbildning Utmärkelser Valborg Vatten Vaxa VeckoRevyn Veet Versace Vinn Vinnare Vinter Vita Liberata Vivian Gray Vår Vård Vårinspo Vårkollektion Värmeskydd Väska wellness Wet n Wild Wetsuit White Gold Youngblood Zoya Ögon Ögonbryn Ögonskugga
Grundkurs bareMineralsLindas bloggHelena Forsman - LipGloss Bitch