Ta hand om din hud i sommar med SkinScience!

2011-07-13

Nu är sommaren äntligen här vilket innebär sol (och regn i en salig blandning)! Och så fort solen tittar fram sitter vi där och njuter. Det vi ska komma ihåg är att nu är solen som starkast och vår hud behöver ett optimalt skydd. Jag rekommenderar er att använda SkinScience-produkter som alla innehåller den unika antioxidanten Spermine.

Det unika med Spermine är att den aktiveras när UV-ljus träffar huden till skillnad från många andra antioxidanter som blir passiva eller dör. Detta i sig blir en form av solskydd i huden, men den optimala kombinationen är att ha Skinscience-serum under solskyddsfaktor på dagen och en av SkinScience-krämer över serumet på natten. Då är du skyddad under dagen och krämen gör efterarbetet på natten. För att boosta huden lite extra med antioxidanter nu på våren är en kur med Skinscience-ampuller oslagbart. Man använder en halv ampull morgon och kväll i en veckas tid. Du kommer märka skillnaden!

SkinScience har nyligen uppdaterat sina produkter och du hittar många av deras tidigare förpackningar till mycket bra priser just nu (perfekt för dig som vill prova på deras sortiment).

SkinScience