SvenskaEnglishNorsk
Valuta:

"Boosta" ditt hår!

Publicerat: 2011-08-31 av Linda
Det finns 5 kommentarer och Facebook-inlägg

Jag hade under en lång period i mitt liv löshår, när jag efter några år valde att låta mitt egna hår växa ut så var det fullständigt förstört. Jag började då hela processen med att gå till en bra frisör och klippa bort det slitna och trasiga och började sedan om från 0.

Det första jag gjorde var att införskaffa mig den bästa tänkbara inpackningen, i detta fallet är det självklara valet Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. Två gånger i veckan tog jag en ordentligt klick inpackning och droppade några droppar Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment i inpackningen och applicerade det sedan i mitt handduks-torkade hår. Sedan fick behandlingen sitta kvar i cirka 20 minuter, när håret (efter sköljning) fortfarande var blött la jag i ytterligare några droppar olja i längderna. Dessa regelbundna inpackningar körde jag i kombination med Hårkontroll. Jag måste verkligen säga att Hårkontrollen gjorde underverk för mitt hår, efter endast några månader hade mitt hår vuxit otroligt och kvalitén var häpnadsväckande. När jag sedan kom tillbaka till min frisör trodde de att jag satt i nytt löshår och de vägrade tro på att det var mitt egna hår förens de började jobba med det (bra betyg!) :).

Ett annat grymt tips för er som tycker att ert hår växer lite för långsamt är att kombinera Hårkontroll med Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask, en fantastiskt bra och prisvärd mask som faktiskt får håret att växa fortare. Testa får ni se!

När vi ändå pratar om hår så kommer jag osökt in på min lilla dotter som är så håröm att jag inte kan borsta ut hennes midjelånga hår ordentligt. Räddningen där blev denna lilla skatt, Tangle Teezer Magic Flowerpot Utredningsborste (finns i både himmelsk blå och prinsess-ljuv rosa). Gör morgonen/kvällen lite trevligare hemma och ta hjälp av en Flowerpot :).

/ Kram Linda!

Taggar: Hårvård

Kommentarer (5)

2011-08-31
Vad innehåller preparatet hårkontroll, antar det är något örtpreparat, det står inget på hemsidan.
2011-08-31
Hej Sara! Vi har nu uppdaterat innehållsförteckningen så du kan se alla ingredienser.
2011-08-31
hur mycket kostar alla dem där produkter som du använde för att få långt hår ,
och var kan man köpa dem där produkterna
2011-09-08
du har jättefint hår:)
2011-09-12
Hej Faisa!
Alla produkter kan du köpa här på Eleven.se. På varje produkt-beskrivning i inlägget kan du klicka dig fram till produkten.
Kram Linda.

Hej Karolin!
Tack så mycket snälla du :).
Kram Linda.
Skönhetsblogg och sminkbloggSkönhetsblogg och sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helena ForsmanHelena Forsman
En sminknörd av rang! Startade Sveriges första beautyblogg lipglossbitch.se. Tipsar om mina favoritprodukter & delar med av sköna tips.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
-417 100% Pure 2012 2014 Acquizhen Adonia Akademikliniken All About Beauty Alterna Amika Anastasia Ansikte Ansiktsmask Ansiktsrengöring Anti-age Anti-shine Aquolina Askungekräm Athena Awards Baby Foot BaByliss Badrum Bakom kulisserna Balsam bareMinerals Batiste BB Creams BB-kräm Bblogg Beach House Beaute Pacifique beauty Beccis Betty Hula Bikini BJÖRK&BERRIES Bling-Bling Bliss Blog Bloggare Blommor Blush BM Beauty Body America Body Butter Bond Boots Borstar Brazilian Peel Britney Spears Bronze Bronzer BrunUtanSol Bröllop Burberry Burlesque Burt's Bees BUS Butik butter LONDON Bvlgari Cake Beauty CC-kräm Chalkboard Champagne China Glaze Ciaté Clarins CLEAN Clinique Cloud Nine Coca-Cola Collistar ColorLast Colour Cosmetics CoSTUME NATIONAL Crabtree & Evelyn Danmark Deborah Deborah Lippmann Declaré Skincare Deodorant Design detox Diamanter Diamantfoundation Disney Doft Dolce & Gabbana Dots Dr Brandt Drying Lotion Dusch Ekologiskt Eleven Store Eleven.se ELLE ELLEBeautyAwards Erbjudande Escada Essie Estée Lauder Euro Centrale Event Evian Examen Extensions Eye Lift Kit Facebook fergie Fiberwig fitness Flower Folie FOREO ForeverPink Fotkräm Fotvård Foundation Freeze 24-7 Fresh Frisyr Frisör Fruit Gorilla & Friends Frågor Fräsch Fukt Förhandsinfo GAP Garnier Get the Look ghd Girls GlamGlow Glamour Glitter Glominerals Glow Glöd Gold Good Works Goodiebag Graviditet Green Gul Guld Gurka Gwen Stefani GWP Gåva Handkräm Handvård Hawaiian Tropic Helen Torsgården Helena Christensen Helgerbjudande Hello Sunshine Highlighter Hollywood Holographic Nails Hope and Freedom Fest Hud Hudvård Humanity Hunger Games Hår Hårinspo Hårmask Hårstyling Håruppsättning Hårvård hälsa Höstkollektion IDUN Minerals Imju Inpackning Inspiration Inspo Intervju Introduktion IsaDora Jennifer Aniston John Frieda Julklappar Julklappstips Julkollektion Kampanjpris Kanebo Kardashian Katy Perry Kenzo Kisby Kollektion Korres krom Kroppslotion L'Oréal Paris Lack Laila Bagge Layla Lee Stafford Leopard Lily Lolo Limited Edition Linda LipGloss Bitch Liquid Sand Lulu Luna Luxsit Lyster Läppar Läppglans Läppstift Macadamia Macadamia Natural Oil Mádara Make Up Store Make-Up makeup Makeup-artist Makeupfix Malin + Goetz Mama Mio Mamma Manikyr Marc Jacobs Maria Nila Mariah Carey Mario Badescu Mascara MashUp Matrix Matt Mavala Maybelline Mineralsmink Minilack Minus 417 Molly Sandén Mor Mors Dag Moschino Moyana Corigan Mupparna Murad Myface Cosmetics Mörka ringar Nagellack Naglar NailArt Nails NailTwist Nalle Naturligt Neon Nominera NOUBA NUXE Nyheter NYX Nyår Olja Omnia One Direction OPI Orly Oz Panos Emporio Paradise Parfym Pastell Paul & Joe Paul Smith Peach Peeling People Perfume Pink Pink Sugar Pirates of the Caribbean Pixi Pixie Dust Platta Pore Filler Porer Prada Presenter Prickar Primer Problemhud Purminerals Påsk Påskinspo Rabarber Rabatt Ray of Light Real Techniques Recensioner Recipe for Men Reklamfilm Rengöring Rengöringsmjölk Replay Revitalash Rihanna Rock by Sweden Rosa Rosa Bandet Rose Rouge Ruby Kisses Ränder Rösta Sally Hansen Salong San Francisco Scent Schampo Scotch Naturals Sensai Serum Sett i press Shampoo shimmer shine Shine Killer Shiseido Shower Silver Skimmer SkinScience skönhet Skönhetsbloggare Smashbox Smashit Smink Sminkborstar Sockerskrubb Soft Solskydd Sommar Sommarfavoriter Sommarkollektion Sotade ögon sparkle Spider-Man Spray Spring Staccato Stars Stjärnglans Stripes Student Style Styler SugarCrush summer Sun Sunsational Svar Svart Sweden Swedish Sweetheart Sänkt pris Talika Tara Beauty Awards Terre d'Oc Test the Balm The Mermaids The Muppets Thierry Mugler TIGI Tips Too Faced Top Model Topplista Torr Tous Trender Tromborg Träning Tutorial TV3 TVÅL Twilight Twingly Tävling Une Urtekram Utbildning Utmärkelser Valborg Vatten Vaxa VeckoRevyn Veet Versace Vinn Vinnare Vinter Vita Liberata Vivian Gray Vår Vård Vårinspo Vårkollektion Värmeskydd Väska wellness Wet n Wild Wetsuit White Gold Youngblood Zoya Ögon Ögonbryn Ögonskugga
Lindas bloggGrundkurs bareMineralsHelena Forsman - LipGloss Bitch

Andra har bloggat om:

Från Colour by Ninni Igår (15 h sedan)
Från LINNEAS HÅRMODE Igår (17 h sedan)
Från Have it your way 3 dagar sedan
Från Bellas 3 dagar sedan
Från SELLWINS BEAUTYBLOG 3 dagar sedan