0
Skönhetsblogg & sminkblogg
Ina
Malin Hartzell
Saga
Moa Hedström
Alexandra Aronsson
Erica Svensson
Kumba M`bye

"Boosta" ditt hår!

Jag hade under en lång period i mitt liv löshår, när jag efter några år valde att låta mitt egna hår växa ut så var det fullständigt förstört. Jag började då hela processen med att gå till en bra frisör och klippa bort det slitna och trasiga och började sedan om från 0.

Det första jag gjorde var att införskaffa mig den bästa tänkbara inpackningen, i detta fallet är det självklara valet Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. Två gånger i veckan tog jag en ordentligt klick inpackning och droppade några droppar Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment i inpackningen och applicerade det sedan i mitt handduks-torkade hår. Sedan fick behandlingen sitta kvar i cirka 20 minuter, när håret (efter sköljning) fortfarande var blött la jag i ytterligare några droppar olja i längderna. Dessa regelbundna inpackningar körde jag i kombination med Hårkontroll. Jag måste verkligen säga att Hårkontrollen gjorde underverk för mitt hår, efter endast några månader hade mitt hår vuxit otroligt och kvalitén var häpnadsväckande. När jag sedan kom tillbaka till min frisör trodde de att jag satt i nytt löshår och de vägrade tro på att det var mitt egna hår förens de började jobba med det (bra betyg!) :).

Ett annat grymt tips för er som tycker att ert hår växer lite för långsamt är att kombinera Hårkontroll med Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask, en fantastiskt bra och prisvärd mask som faktiskt får håret att växa fortare. Testa får ni se!

När vi ändå pratar om hår så kommer jag osökt in på min lilla dotter som är så håröm att jag inte kan borsta ut hennes midjelånga hår ordentligt. Räddningen där blev denna lilla skatt, Tangle Teezer Magic Flowerpot Utredningsborste (finns i både himmelsk blå och prinsess-ljuv rosa). Gör morgonen/kvällen lite trevligare hemma och ta hjälp av en Flowerpot :).

/ Kram Linda!

Kommentarer (5)

Sara
2011-08-31
Vad innehåller preparatet hårkontroll, antar det är något örtpreparat, det står inget på hemsidan.
Hej Sara! Vi har nu uppdaterat innehållsförteckningen så du kan se alla ingredienser.
faisa h
2011-08-31
hur mycket kostar alla dem där produkter som du använde för att få långt hår ,
och var kan man köpa dem där produkterna
du har jättefint hår:)
Linda G
2011-09-12
Hej Faisa!
Alla produkter kan du köpa här på Eleven.se. På varje produkt-beskrivning i inlägget kan du klicka dig fram till produkten.
Kram Linda.

Hej Karolin!
Tack så mycket snälla du :).
Kram Linda.
BLOGGAR
Skönhetsblogg & sminkblogg
Skönhetsblogg & sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Saga
Saga
Saga har en stor passion för nagelkonst & kommer här att visa er mänger av nagelinspiration!
Moa Hedström
Moa Hedström
Moa Hedström skapar kreativa looks som ger dig inspiration till att prova något nytt inom makeup.
Alexandra Aronsson
Alexandra Aronsson
13 år erfarenhet som frilansande makeup-artist/hårstylist. Skönhetsredaktör och bloggare på freshnet.se
Erica Svensson
Erica Svensson
Erica Svensson är diplomerad makeupartist sedan 2014. Arbetar som skönhetsredaktör på Devote.se och makeupartist.
Kumba M`bye
Kumba M`bye
Kumba är tvåbarnsmamma & artist. Uppväxt i Landskrona och född i Gambia. Medverkade i Top Model & aktuell med EP som släpps 2016.
  • Fri ekonomifrakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
  • Auktoriserad återförsäljare