SvenskaEnglishNorsk
Valuta:

Mejk: Pink Champagne!

Publicerat: 2011-10-13 av Linda
Det finns 9 kommentarer och Facebook-inlägg

Jag tänkte idag visa er en mjuk ögonmejk med fokus på kajalen, som passar alla. Ni kan självklart förstärka (genom att applicera kraftigare skugg-färger) eller göra mejken mer naturlig (ta då mindre färg eller mer naturliga färg-kombinationer). På ögonbrynen har använt Shiseidos Makeup Natural Eyebrow Pencil i färgen BR603 (Light Brown) som jag har suddat ordentligt för att undvika hårda kanter som annars kan ge ett mycket hårt intryck. Det svarta runt ögonen är Too Faceds Perfect Eyes Waterproof Eye Liner (Black) som jag har lagt som både kajal och inliner (inliner = när man lägger kajalen på vattenlinjen/innanför den nedre fransraden).

Skuggorna som jag har jobbat med denna gång är från Myface Cosmetics Blingtone Eyeshadow. Jag har först lagt den ljusa Pink Champagne över hela ögonlocket och halvvägs upp till ögonbrynen. Efter det har jag lagt Raspberry Beret i globlinjen och suddat ut den, jag la även den skuggan under den nedre fransraden för att "binda-ihop" mejken.

Avslutningsvis la jag ett lager NYX Doll Eye Mascara Long Lash.

Dessa produkter har jag använt:

/ Kram Linda!

Kommentarer (9)

2011-10-13
Jättefin make up! Har testat att lägga en liknande med skuggor från eleven.se's paletter. De färgerna blev också jättefina. tack för alla tips! Kram!
2011-10-13
Så fint!!! Både make upen och du!! kramar! Har saknat dina mejker...
2011-10-14
Linda i Göteborg: Tack snälla, vad roligt att höra. Våra paletter är ju kanon att lägga fina mejker med :). Kram Linda!

Mona Olsson: Tack gulliga du. Vad roligt att du har saknat mina mejker, det värmer att höra. Då ska jag fortsätta med det :). Kram Linda!
2011-10-14
Jag vill bara säga att jag saknar din blogg småstadsprinsessan väldigt, väldigt mycket.
2011-10-16
Hej Jessica Y! Gud så glad jag blir över dina ord ska du veta, på samma gång får jag en liten klump i magen för jag saknar dig och de andra läsarna väldigt, väldigt mycket också! Stor kram Linda.
2011-10-17
Hej!

Jättefina ögon. Och förresten som någon sa innan så saknar jag också småstadsprinsessan. :( Kom tillbaka!
2011-10-20
VILKA GRYMT SNYGGA ÖGON DU HAR! (avis, hihi)
Jag har varit dålig på att gå in och läsa här och nu fanns det jättemycket kul att kika runt bland.
Verkligen roligt med lite mejkbilder. =) Kram
2011-10-20
Hej Anna! Åh tack söta du för dina fina ord... Vad glad jag blir att du har "hittat" hit :). Kram Linda.
2012-01-31
Till One Piece: Jag har inte sett din kommentar förens nu :(. Tack snälla du. Det glädjer mig så mycket! Hoppas jag kan få dig att gilla denna bloggen också :). Kram Linda.
Skönhetsblogg och sminkbloggSkönhetsblogg och sminkblogg
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helena ForsmanHelena Forsman
En sminknörd av rang! Startade Sveriges första beautyblogg lipglossbitch.se. Tipsar om mina favoritprodukter & delar med av sköna tips.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
-417 100% Pure 2012 2014 Acquizhen Adonia Akademikliniken All About Beauty Alterna Amika Anastasia Ansikte Ansiktsmask Ansiktsrengöring Anti-age Anti-shine Aquolina Askungekräm Athena Awards Baby Foot BaByliss Badrum Bakom kulisserna Balsam bareMinerals Batiste BB Creams BB-kräm Bblogg Beach House Beaute Pacifique beauty Beccis Betty Hula Bikini BJÖRK&BERRIES Bling-Bling Bliss Blog Bloggare Blommor Blush BM Beauty Body America Body Butter Bond Boots Borstar Brazilian Peel Britney Spears Bronze Bronzer BrunUtanSol Bröllop Burberry Burlesque Burt's Bees BUS Butik butter LONDON Bvlgari Cake Beauty CC-kräm Chalkboard Champagne China Glaze Ciaté Clarins CLEAN Clinique Cloud Nine Coca-Cola Collistar ColorLast Colour Cosmetics CoSTUME NATIONAL Crabtree & Evelyn Danmark Deborah Deborah Lippmann Declaré Skincare Deodorant Design detox Diamanter Diamantfoundation Disney Doft Dolce & Gabbana Dots Dr Brandt Drying Lotion Dusch Ekologiskt Eleven Store Eleven.se ELLE ELLEBeautyAwards Erbjudande Escada Essie Estée Lauder Euro Centrale Event Evian Examen Extensions Eye Lift Kit Facebook fergie Fiberwig fitness Flower Folie FOREO ForeverPink Fotkräm Fotvård Foundation Freeze 24-7 Fresh Frisyr Frisör Fruit Gorilla & Friends Frågor Fräsch Fukt Förhandsinfo GAP Garnier Get the Look ghd Girls GlamGlow Glamour Glitter Glominerals Glow Glöd Gold Good Works Goodiebag Graviditet Green Gul Guld Gurka Gwen Stefani GWP Gåva Handkräm Handvård Hawaiian Tropic Helen Torsgården Helena Christensen Helgerbjudande Hello Sunshine Highlighter Hollywood Holographic Nails Hope and Freedom Fest Hud Hudvård Humanity Hunger Games Hår Hårinspo Hårmask Hårstyling Håruppsättning Hårvård hälsa Höstkollektion IDUN Minerals Imju Inpackning Inspiration Inspo Intervju Introduktion IsaDora Jennifer Aniston John Frieda Julklappar Julklappstips Julkollektion Kampanjpris Kanebo Kardashian Katy Perry Kenzo Kisby Kollektion Korres krom Kroppslotion L'Oréal Paris Lack Laila Bagge Layla Lee Stafford Leopard Lily Lolo Limited Edition Linda LipGloss Bitch Liquid Sand Lulu Luna Luxsit Lyster Läppar Läppglans Läppstift Macadamia Macadamia Natural Oil Mádara Make Up Store Make-Up makeup Makeup-artist Makeupfix Malin + Goetz Mama Mio Mamma Manikyr Marc Jacobs Maria Nila Mariah Carey Mario Badescu Mascara MashUp Matrix Matt Mavala Maybelline Mineralsmink Minilack Minus 417 Molly Sandén Mor Mors Dag Moschino Moyana Corigan Mupparna Murad Myface Cosmetics Mörka ringar Nagellack Naglar NailArt Nails NailTwist Nalle Naturligt Neon Nominera NOUBA NUXE Nyheter NYX Nyår Olja Omnia One Direction OPI Orly Oz Panos Emporio Paradise Parfym Pastell Paul & Joe Paul Smith Peach Peeling People Perfume Pink Pink Sugar Pirates of the Caribbean Pixi Pixie Dust Platta Pore Filler Porer Prada Presenter Prickar Primer Problemhud Purminerals Påsk Påskinspo Rabarber Rabatt Ray of Light Real Techniques Recensioner Recipe for Men Reklamfilm Rengöring Rengöringsmjölk Replay Revitalash Rihanna Rock by Sweden Rosa Rosa Bandet Rose Rouge Ruby Kisses Ränder Rösta Sally Hansen Salong San Francisco Scent Schampo Scotch Naturals Sensai Serum Sett i press Shampoo shimmer shine Shine Killer Shiseido Shower Silver Skimmer SkinScience skönhet Skönhetsbloggare Smashbox Smashit Smink Sminkborstar Sockerskrubb Soft Solskydd Sommar Sommarfavoriter Sommarkollektion Sotade ögon sparkle Spider-Man Spray Spring Staccato Stars Stjärnglans Stripes Student Style Styler SugarCrush summer Sun Sunsational Svar Svart Sweden Swedish Sweetheart Sänkt pris Talika Tara Beauty Awards Terre d'Oc Test the Balm The Mermaids The Muppets Thierry Mugler TIGI Tips Too Faced Top Model Topplista Torr Tous Trender Tromborg Träning Tutorial TV3 TVÅL Twilight Twingly Tävling Une Urtekram Utbildning Utmärkelser Valborg Vatten Vaxa VeckoRevyn Veet Versace Vinn Vinnare Vinter Vita Liberata Vivian Gray Vår Vård Vårinspo Vårkollektion Värmeskydd Väska wellness Wet n Wild Wetsuit White Gold Youngblood Zoya Ögon Ögonbryn Ögonskugga
Lindas bloggGrundkurs bareMineralsHelena Forsman - LipGloss Bitch