Chloé
Love Story EdP

(1 Recensioner)
Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
612 kr Rek. pris 935 kr
612 kr Rek. pris 935 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivning

Chloe Love Story är en fräsch, frisk och romantisk doft från modehuset Chloé i Paris. Parfymen är inspirerad efter en parisisk romans där parfymören Anne Flipo från Chloé komponerade en blandning av apelsinblomma som hjärtnot för att ta fram den ultimata franska, romantiska och kvinnliga doften.

Chloe Love Story edp är en blommig kärlekshistoria som utforskar basnoter mysk & cederträ, hjärtnoter apelsinblomma & stephanotis och avslutar med toppnoten neroli.Doften är oförglömligt förförande och sensuell samtidigt som den är fräsch, ren och låter dig skina igenom. En doft som passar den medvetna och mjuka kvinnan.

Chloe Love Story esp kommer i en hänglåsdesign för att symbolisera kärlek och romantik. Ett fint band är knutet på sidan för att komplettera det pläderade glasets femininet.

Parfymens ansikte är franska skådespelerskan Clémence Poésy, och reklamfilmen filmades av Mélanie Laurent.

Doften finns som 30 och 50 ml Eau de Parfum hos oss.Dofter från modehuset Chloé i Paris ger en stilfull, självsäker och romantisk aura. Många av de klassiska parfymerna innehåller ros, en signaturblomma för Chloé men även andra pudriga noter som ger dig en chic, pigg och sprudlande känsla. Lanserad 2014.

  • Toppnoter: Neroli

  • Hjärtnoter: Apelsinblom & Stephanotis

  • Basnoter: Mysk & Cederträ

Artikelnummer: 23756
Ingredienser

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, OCTOCRYLENE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, COUMARIN, BENZYL ALCOHOL, BHT, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C RED NO. 4 (CI 14700).

Upptäck mer som Love Story

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt