0

Collistar
Wet & Dry Patchwork Eye Shadow

Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow
Pris:
139 kr
Välj variant först

                  Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow
 • 19 Smoky Eyes

139 kr
Tipsa en vän
Ett lapptäcke av färger som ska användas separat eller tillsammans. En multiskugga som kan användas både med torr applikator för ett transparent resultat eller fuktig applikator för ett mer intensivt resultat. Läs mer här
Produktinformation

Collistar Wet & Dry Patchwork Eye Shadow

Ett lapptäcke av färger som ska användas separat eller tillsammans. En multiskugga som kan användas både med torr applikator för ett transparent resultat eller fuktig applikator för ett mer intensivt resultat.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
5/5Mycket positivt!
2011-02-04 av: Matilda S (ålder: 15-24, scenbloggen.com/matildasvensson)
Skuggor som är väldigt lätta att arbeta med!
Torra är dom högpigmenterade men ändå lätta att sudda och få fina övergångar på. Lagom pudriga i konsistensen. Ger lite glitter men mest en väldigt fin lyster!
Våta sitter dom som berg. Torkar riktigt så dom lägger sig inte i veck men smular inte heller av. Väldigt högpigmenterade och funkar även som eyeliner. Inte lika glittriga som torra men desto mer lyster.

Jag rekommenderar verkligen dessa skuggorna. Har dom i flera färger! Priser är väldigt bra och produkten är väldigt dryg!
Rekommenderas till: ALLA!
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta
1/5mycket besviken
2012-03-20 av: Monika Anette S
jag har försökt med torr och fuktig applikator också men det är liten färg som blir på ögonen. jag har applicerat flera gånger men ingenting. kanske applikatorn är inte bra.....
Rekommenderas till: ingen
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta
Verifierad ägare
 • Fri ekonomifrakt inom Sverige!
 • Fri expressfrakt vid beställning över 499 kr!
 • Inspireras av 900 märken inom skönhet
 • Butik i Uppsala & Örebro!
 • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
 • Auktoriserad återförsäljare