0

Deodorant

Med rätt deodorant kan du känna sig säker och fräsch hela dagen oavsett stressiga aktiviteter eller hårda träningspass. Men den gör mer än att bara hålla dig torr och fräsch - på samma sätt som när du väljer din parfym är deodoranten ett uttryck för din personliga doftfilosofi. Bland friska citrustoner, fruktiga nyanser, förföriska essenser av blommor eller ljusa toner av trä kan du definitivt hitta en signaturdoft som passar dig perfekt.

Du som har känslig hud kan med fördel välja en deodorant med naturliga eller skonsamma ingredienser som aloe vera. Har du behov av en extra effektiv deodorant för att hålla dofter och fukt borta passar är en variant anpassad för sport ett bra val.

Spray eller roll-on?

Deodoranter i roll-on och sprayformat har lite olika egenskaper. Fördelarna med en roll-on är att den ger en mildare doft och en mer koncentrerad applicering, varför många väljer att komplettera sin deodorant med parfym eller body mist. Den nätta förpackningen gör det dessutom smidigt att bära med sig en roll-on i väskan. Spray-deodorant torkar aningen snabbare än roll-on och har vanligtvis en starkare doft. Detta kan dock vara ett plus om du vill slippa använda parfym.

69 produkter

Spray

Roll-on

Stick, Kräm & Servetter

12
Deodorant
  • Fri ekonomifrakt inom Sverige!
  • Fri expressfrakt vid beställning över 499 kr!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
  • Auktoriserad återförsäljare