0

Doft & Parfym

Vilken typ av parfym vi föredrar är ytterst individuellt. Din personliga doft bidrar dessutom till att ge parfymen en unik karaktär, vilket gör samma parfym kan dofta annorlunda hos olika personer. Liksom dina kläder eller din styling är doften ett element som gör dig unik, och medan vissa väljer att endast ha en signaturdoft väljer andra att bära olika dofter vid olika tillfällen. Din doftfilosofi påverkar vilken typ av parfym och doft som passar dig bäst, men oavsett vad du föredrar är det allra viktigast att välja en doft som är du.

Hos oss hittar du mängder av olika parfymer från exklusiva varumärken som Escada, Burberry, Marc Jacobs, Gucci och Calvin Clein.

Vilken dofttyp passar bäst? De flesta dofter tillhör någon av kategorierna parfym, eau de parfum, eau de toilette, eller eau de cologne. Skillnaden mellan dem är doftens koncentration: parfym har en koncentration på ca 18 - 40%, eau de parfum 10 - 20%, eau de toilette 5 - 14% och eau de cologne 3 - 7 %. After Shave, som är den svagaste dofttypen, har en koncentration på 2 - 3 %. Ju högre doftkoncentration, desto mindre mängd behöver appliceras för att få en stark effekt. Dofter med högre koncentration sitter också kvar längre än de med låg koncentration.

1933 produkter

EdP

CLEAN Blossom EdP
Från: 470 kr
Ariana Grande ARI EdP
Från: 345 kr
Boss Femme EdP
Från: 525 kr
Escada Especially EdP
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
Från: 375 kr
Jimmy Choo EdP
Från: 495 kr
Beyoncé Heat EdP
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
259 kr 359 kr
CLEAN Rain EdP
Medelbetyg: 4/5 (1 recension)
Från: 470 kr
CLEAN Skin EdP
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
Från: 470 kr
Lady Gaga Fame EdP
Medelbetyg: 4/5 (3 recensioner)
Från: 205 kr
Rihanna Riri EdP
Från: 325 kr
Balenciaga B. EdP
Från: 569 kr
Doft
  • Fri ekonomifrakt inom Sverige!
  • Fri expressfrakt vid beställning över 499 kr!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
  • Auktoriserad återförsäljare