Dolce & Gabbana
Pour Homme EdT

Endast 3 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
1026 kr Rek. pris 1079 kr
1026 kr Rek. pris 1079 kr
Variant : EdT 75 ml
Beskrivning

Dolce & Gabbana Pour Homme Eau De Toilette

En mans parfym måste vara i maskulint tecken. Ett tecken så viktigt för en kvinna när hon närmar sig en man. Ett tecken så viktigt för en man som ger sin själ till en kvinna.

Ett tecken på personlighet. Ett tecken som viktigare än alla de andra som är tydligen mer märkbar... Dolce & Gabbana-mannen med sin speciella Dolce & Gabbana-stil har sin egen doft. En blandning av äkta ironi och nonchalans som varje människa kan identifiera sig med.

En stimulerande, dynamisk, lockande, aggressiv fräschör som uttrycker sin dualism genom citrus (bergamott, mandarin, apelsin, citron) som samtidigt påminner om sötman av apelsiner och dess vilda och på vissa sätt avlägsna sidan.

Den lugnande friskhet av lavendel för tankarna till södra Frankrike. Enkelheten i salvia och dragon blandas med intensiv, kraftfull kardemumma och peppar.

Den stryktåliga maskulina ännu exotiska, fria doft av ädelträ (sandelträ och cederträ), en stark, inåtvänd touch av tobak, lustfyllda frisk doft av myskartade och överraskande noter av kumarin och tonkaböna.

Innehåll: 75 ml

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Mandarin, Apelsin, Neroli & Citron.

Hjärtnoter

Naturlig lavendel, Sage, Tarragon, Kardemumma & Peppar.

Basnoter

Sandelträ, Ceder, Tobak, Iris & Tonkabönor.

Artikelnummer: 0883

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.