0

Elektrolys & IPL

Hårborttagningssystem som elektrolys och IPL är professionella metoder som ger mer långvariga resultat än en rakhyvel eller trimmer. Istället för att kapa hårstråna i nivå med huden ger systemet en behandling som når ända ner till hårsäckarna och angriper hårrötterna utan att huden runtomkring påverkas. De hållbara resultaten gör att du kan få en hud som känns mjuk, len och vacker under en längre tid.

IPL Intense Pulse Light eller IPL är ett ljusbaserat hårborttagningssystem som använder pulserande ljus eller blixtar för att angripa hårsäckarna. Ljuset omvandlas till värme, vilket gör att hårsäcken går in i viloläge. Behandlingen är skonsam och kan vanligtvis hålla i upp till 12 veckor.

Elektrolys Vid en elektrolysbehandling leds mycket svag ström genom hårsäckarna. Detta sätter igång en elektrolysprocess som med varaktig verkan reducerar hårsäckens möjlighet att producera hår.

Viktigt att tänka på är att de flesta hårborttagningsmetoder eller produkter endast är lämpade för vissa hudtyper eller hårfärger. Var därför noga med att läsa igenom produktbeskrivningarna för att hitta den metod som passar dig bäst.

4 produkter
1
Elektrolys & IPL
  • Fri frakt inom Sverige!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Handla idag, betala i slutet av Mars!
  • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken