Elemis
Absolute Eye Mask

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Denna närande och återfuktande mask är specifikt utvecklad för att vårda och stärka den känsliga huden i området kring ögonen. Med en kraftfull formula baserad på extrakt från ros och mimosa, i kombination med blåklintsextrakt och kameliaolja verkar Elemis Absolute Eye Mask för att återfukta och mjukgöra huden och reducera uppkomsten och synligheten av trötthetstecken och torrhetslinjer. Lämnar ögonkonturen återfuktad och fräsch!

Innehåll: 30 ml

Nyckelingredienser
  • Osmanthus - En sällsynt och dyrbar ingrediens som har både balanserande och uppstramande egenskaper.

  • Majs - Med ett högt innehåll av antioxidanter har majs traditionellt använts för att reducera trötthetstecken i området runt ögonen.

  • Kamomill - Känt för sina avslappnande och antiinflammatoriska egenskaper.

Användning

På rengjord hud: applicera masken försiktigt på ögonkonturen med hjälp av fingertopparna. Låt verka 10 minuter och avlägsna därefter med fuktiga bomullsrondeller. Använd två gånger i veckan. OBS! Kan ge en svagt pirrande känsla i huden vid applikation.

Artikelnummer: 66795

Upptäck mer som Absolute Eye Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt