0
Beauty Blog

5 makeuptrender våren 2016

Highlighter/strobingtrenden fortsetter. Basen skal være perfekt, gjerne umerkbar, mens glowen skal synes.

Hvilken trend er din favoritt?

NYX Liquid Suede Cream Lipstick - first impression & mini review

Så fort jeg fikk disse ble jeg helt forelsket! Jeg har testet noen liquid lipsticks fra andre budgetmerker, men de har ikke nådd opp til den standaren jeg har villet ha. Så når et av mine favorittmerker lanserer sin versjon, så må jeg jo bare teste dem!

Röd, brun eller blond hårfärg - hur underhåller jag min hårfärg?

Vår Site Manager på eleven.no, Linn, tipser om hva du bør tenke på om du har rødt, brunt eller blondt hår!


Jeg har under årenes tid hatt nesten alle hårfarger som man kan ha, alt fra basic brunt til intensiv blå. Når man har farget håret så mye som jeg (både på egenhånd og hos frisøren), så plukker man raskt opp hva man skal gjøre for å få fargen til å holde og hvor mye ens hår faktisk tåler.

Linns Black Friday-favoriter!

Vår Site Manager Linn har här nedan valt ut fyra av sina Black Friday-favoriter, vilka är dina?

Beautyblender PRO Black
 - Är det något som jag håller kärt så är det Beautyblender, det kan de i min närhet intyga då jag praktiskt tjatat på alla en Beautyblender. För mig som är sminkfantast är en Beautyblender ett måste, och just denna svarta Beautyblender tycker jag passar perfekt när jag ska använda t.ex bronzer eller färgad brun-utan-sol (speciellt vid applicering av BUS på händerna, då man får ett jämnt resultat utan att kladda ned). Man kan dock använda den, precis som den rosa, till i princip all typ av makeup. Ett måste-ha i necessären!

Zoya Nail Polish, Dovima
 - När jag målar naglarna gillar jag att ha det simpelt, men samtidigt elegant. Denna nyans är perfekt för det! En djup svart med sammetsmatt effekt är idealisk till alla outfits.

Sensai Mascara 38°C Volumising
 - Min absolut favoritmascara genom tiderna! Borsten är väldigt lätt att använda och ger en fin böj och volym på mina annars så tråkiga fransar, formulan är intensivt svart och bäst av allt - oavsett vilket väder jag vistas i så sitter den! Den är snarare svår att få bort. Som namnet antyder så behövs nästan 38°C vatten för att få bort mascaran. Ett absolut förstaval alla dagar i veckan, speciellt om jag ska träna eller om vädret inte är på min sida.

Boss Nuit Pour Femme EdP Wrapped
 - En klassiker som alltid favorit hos mig, och när den redan är inslagen kan jag enkelt få till julklappar till flera vänner - då jag inte är så duktig på att slå in paket om jag ska vara ärlig. Flaskan är stilren, doften är simpel men med det lilla extra och är perfekt som kvällsdoft året om och passar en väldigt bred åldersgrupp.

Klicka på bilderna nedan för att komma direkt till produkterna.

Fixa en snygg vardagssminkning med .FÄRG!

Å være stilig i hverdagen krever ikke mye. En enkel makeup med base, en rask contouring samt, bryn og en lett skygge over øynene trenger ikke å ta mer en 15 minutt, sleng på litt mascara, lipliner og en leppeglans, så er du klar!

BLOGS
Beauty Blog
Beauty Blog
Read all blog posts from us and our beauty bloggers.
INSTAGRAM
  • Free shipping over 499 SEK
  • Scandinavia's widest assortment?
  • Over 30 000 products & 900 brands