SvenskaEnglishNorsk
Currency:

En mupp på nageln?

Published: 2011-10-28 by Linda
There is one comment and Facebook posts

När jag först hörde att OPI skulle släppa en serie nagellack inspirererad och namngiven efter "Mupparna" blev jag alldeles varm inombords. Det är så härligt när man känner den där lilla pirrande känslan av igen-kännande från barndomen. Jag ser fortfarande bilden av mig själv som en sisådär 6-7 år när jag satt ihopkrupen i mitt rosa Muppet-linne i soffan och kollade på Mupparna med lika stor entusiasm som jag idag känner för deras nagellack.

Mina två absoluta favoriter i serien är OPI Nail Lacquer, Fresh Frog of Bel Air och OPI Nail Lacquer, Gettin' Miss Piggy With It. När det gäller Gettin' Miss Piggy With It så vet jag inte om det är namnet eller den skrikande läckra röda färgen jag gillar mest :). En sak vet jag säkert iallafall! Miss Piggy With It kommer bäras av mig på julens alla fester och det kommer att rocka.

Denna serie är tillägnad alla muppar som vill ha lite "glitzerati" i sitt liv :).

/ Kram Linda!

OPI The Muppets

Comments (1)

2012-01-03
Men gud vad härligt! Jag älskar mupparna och färgerna var ju riktigt snygga!
Kram, Anneli
Read them allRead them all
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
Grundkurs bareMinerals