0
Read them all
Ina
Malin Hartzell
Lina Ekh

Nu råder det Twilight-feber!

Om ni precis som jag ÄLSKAR Twilight-filmerna så är det praktiskt taget Julafton nu. Nästa vecka smäller det! På onsdag den 16/11 har "Breaking Dawn" premiär. Åh vad jag har längtat och självklart är biljetterna bokade. När vi ändå pratat Twilight så hoppas jag att ni inte har missat den nya kollektionen med makeup från Twilight Beauty, en given vinnare i den kollektionen tycker jag är Twilight Beauty Luna Just Bitten Lip Staining Balm.

Ni vet väl också att vi har parfymen Twilight Beauty Immortal EdP? Den sålde slut samma helg som vi lanserade den och vi har efter det fått fylla på lagren många gånger, för er som är nyfikna på den kan jag fresta er med att den doftar helt underbart. Doften är lite spännande kryddig och den ska efterlikna hur Edward uppfattar Bellas doft! Awww..

Ett absolut måste i dessa vampyr-tider är ju också det sprillans nya glosset DuWop Twilight Venom som kom in till oss idag faktiskt. Grymt snyggt presenterat med en tanke bakom. Bör testas eller hur?

Medan jag och mina kollegor väntar in biopremiären rullar soundtracken från de tidiga filmerna på repeat här på Elevens kontor. :)

/ Kram Linda!

Comments (1)

Saknar din gamla blogg!
BLOGGAR
Read them all
Read them all
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
Ina
Ina
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt nyheter som kommit in.
Malin Hartzell
Malin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Lina Ekh
Lina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på makeupbylina.devote.se samt utbildad Makeup-artist. Här visar hon dig sminktips & tutorials.
INSTAGRAM
  • Free shipping over 499 SEK
  • Scandinavia's widest assortment
  • Over 30 000 products & 900 brands