SvenskaEnglishNorsk
Currency:

Nu råder det Twilight-feber!

Published: 2011-11-10 by Linda
There is one comment and Facebook posts

Om ni precis som jag ÄLSKAR Twilight-filmerna så är det praktiskt taget Julafton nu. Nästa vecka smäller det! På onsdag den 16/11 har "Breaking Dawn" premiär. Åh vad jag har längtat och självklart är biljetterna bokade. När vi ändå pratat Twilight så hoppas jag att ni inte har missat den nya kollektionen med makeup från Twilight Beauty, en given vinnare i den kollektionen tycker jag är Twilight Beauty Luna Just Bitten Lip Staining Balm.

Ni vet väl också att vi har parfymen Twilight Beauty Immortal EdP? Den sålde slut samma helg som vi lanserade den och vi har efter det fått fylla på lagren många gånger, för er som är nyfikna på den kan jag fresta er med att den doftar helt underbart. Doften är lite spännande kryddig och den ska efterlikna hur Edward uppfattar Bellas doft! Awww..

Ett absolut måste i dessa vampyr-tider är ju också det sprillans nya glosset DuWop Twilight Venom som kom in till oss idag faktiskt. Grymt snyggt presenterat med en tanke bakom. Bör testas eller hur?

Medan jag och mina kollegor väntar in biopremiären rullar soundtracken från de tidiga filmerna på repeat här på Elevens kontor. :)

/ Kram Linda!

Comments (1)

2011-12-15
Saknar din gamla blogg!
Read them allRead them all
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
Lina EkhLina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på devote.se samt utbildad Makeup-artist. Hon med sig av sminktips & tutorials för att inspirera och utbilda.
Grundkurs bareMinerals