SvenskaEnglishNorsk
Currency:

Naturens serum från Clarins

Published: 2012-01-25 by Clarins
There is one comment and Facebook posts

Långt ifrån alla vet att Clarins är ett äkta salongsmärke. I mer än 50 år har Clarins använt växtextrakt och essentiella oljor i sina produkter för dess doft och skönhetsegenskaper. Clarins kropps- och ansiktsoljor var det första som man började med i salongsbehandlingar och det blev från starten en stor succé. I dag över 50 år senare är det fortfarande en storsäljare.

Här har vi naturens egna serum helt utan konserveringsämnen eller dofttillsatser, bara 100% rena växtextrakt. Ett fantastiskt nattserum och framförallt på vintern när huden har en tendens att vara mer torr än annars. Oljorna har mindre molekyler än ett vanligt serum vilket gör att det lättare tränger in i huden och ger snabbare resultat.

Oljorna gör verkligen fantastiska resultat med huden och det tar inte många dagar tills det både syns och känns vilket jag gillar :)

Hur ska man då applicera oljorna för bästa effekt?

Rengör först huden från make up och smuts med valfri rengöring ex Clarins Gentle Foaming Cleanser. Återfukta därefter huden med valfri Clarins Toning lotion (att rekommendera Clarins Extra Comfort toning lotion som har en gel konsistens och kan klappas in med händerna).

Applicera 2-3 droppar olja i handen, värm produkten i handflatan och applicera direkt på fuktad hud, dock inte för nära ögonen. Serumet lämnar ingen blank eller oljig känsla, bara 100 % välbefinnande och en strålande hud. Vänta någon minut innan du applicerar din anpassade nattcreme.

Vilken olja ska jag välja?

Lotus-oljan - är renande/utrensande, normaliserar talgutsöndringen vilket gör att blank hud mattas ner, porsammandragande, reducerar pormaskar, finnar och acne, förbättrar hudens utseende och gör huden klarare. Passar normal, kombinerad till fet hud.
Santal-oljan - Avsvällande/lugnande, närande och gör huden mjuk och smidig, förebygger rödflammighet samt stärker ytliga blodkärl. Passar för en torr/känslig hud och om man varit utsatt för mycket väder & vind.
Blue Orchid-oljan - Syresätter och ger massor med fukt till huden vilket ger lyster och fräschör, fungerar även utmärkt till naglar och hårbotten. Passar en fuktfattig hud som behöver lyster.

/ Anna, Clarins

Comments (1)

2012-04-21
Ni har dem bästa producter.
Read them allRead them all
Läs alla inlägg från oss och våra bloggare.
LindaLinda
Linda jobbar på Eleven.se och skriver en skönhetsblogg med stort hjärta & personlighet.
Helena ForsmanHelena Forsman
En sminknörd av rang! Startade Sveriges första beautyblogg lipglossbitch.se. Tipsar om mina favoritprodukter & delar med av sköna tips.
Helen TorsgårdenHelen Torsgården
Helen Torsgården jobbar som makeup-artist, bor i Norge och är VIP-bloggare på Vecko Revyn.
InaIna
Ina kommer blogga varje fredag om nagellack och dela med sig lite av hennes nagellacksupplevelser.
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips.
-417 100% Pure 2012 2014 Acquizhen Adonia Akademikliniken All About Beauty Alterna Amika Anastasia Ansikte Ansiktsmask Ansiktsrengöring Anti-age Anti-shine Aquolina Askungekräm Athena Awards Baby Foot BaByliss Badrum Bakom kulisserna Balsam bareMinerals Batiste BB Creams BB-kräm Bblogg Beach House Beaute Pacifique beauty Beccis Betty Hula Bikini BJÖRK&BERRIES Bling-Bling Bliss Blog Bloggare Blommor Blush BM Beauty Body America Body Butter Bond Boots Borstar Brazilian Peel Britney Spears Bronze Bronzer BrunUtanSol Bröllop Burberry Burlesque Burt's Bees BUS Butik butter LONDON Bvlgari Cake Beauty CC-kräm Chalkboard Champagne China Glaze Ciaté Clarins CLEAN Clinique Cloud Nine Coca-Cola Collistar ColorLast Colour Cosmetics CoSTUME NATIONAL Crabtree & Evelyn Danmark Deborah Deborah Lippmann Declaré Skincare Deodorant Design detox Diamanter Diamantfoundation Disney Doft Dolce & Gabbana Dots Dr Brandt Drying Lotion Dusch Ekologiskt Eleven Store Eleven.se ELLE ELLEBeautyAwards Erbjudande Escada Essie Estée Lauder Euro Centrale Event Evian Examen Extensions Eye Lift Kit Facebook fergie Fiberwig fitness Flower Folie FOREO ForeverPink Fotkräm Fotvård Foundation Freeze 24-7 Fresh Frisyr Frisör Fruit Gorilla & Friends Frågor Fräsch Fukt Förhandsinfo GAP Garnier Get the Look ghd Girls GlamGlow Glamour Glitter Glominerals Glow Glöd Gold Good Works Goodiebag Graviditet Green Gul Guld Gurka Gwen Stefani GWP Gåva Handkräm Handvård Hawaiian Tropic Helen Torsgården Helena Christensen Helgerbjudande Hello Sunshine Highlighter Hollywood Holographic Nails Hope and Freedom Fest Hud Hudvård Humanity Hunger Games Hår Hårinspo Hårmask Hårstyling Håruppsättning Hårvård hälsa Höstkollektion IDUN Minerals Imju Inpackning Inspiration Inspo Intervju Introduktion IsaDora Jennifer Aniston John Frieda Julklappar Julklappstips Julkollektion Kampanjpris Kanebo Kardashian Katy Perry Kenzo Kisby Kollektion Korres krom Kroppslotion L'Oréal Paris Lack Laila Bagge Layla Lee Stafford Leopard Lily Lolo Limited Edition Linda LipGloss Bitch Liquid Sand Lulu Luna Luxsit Lyster Läppar Läppglans Läppstift Macadamia Macadamia Natural Oil Mádara Make Up Store Make-Up makeup Makeup-artist Makeupfix Malin + Goetz Mama Mio Mamma Manikyr Marc Jacobs Maria Nila Mariah Carey Mario Badescu Mascara MashUp Matrix Matt Mavala Maybelline Mineralsmink Minilack Minus 417 Molly Sandén Mor Mors Dag Moschino Moyana Corigan Mupparna Murad Myface Cosmetics Mörka ringar Nagellack Naglar NailArt Nails NailTwist Nalle Naturligt Neon Nominera NOUBA NUXE Nyheter NYX Nyår Olja Omnia One Direction OPI Orly Oz Panos Emporio Paradise Parfym Pastell Paul & Joe Paul Smith Peach Peeling People Perfume Pink Pink Sugar Pirates of the Caribbean Pixi Pixie Dust Platta Pore Filler Porer Prada Presenter Prickar Primer Problemhud Purminerals Påsk Påskinspo Rabarber Rabatt Ray of Light Real Techniques Recensioner Recipe for Men Reklamfilm Rengöring Rengöringsmjölk Replay Revitalash Rihanna Rock by Sweden Rosa Rosa Bandet Rose Rouge Ruby Kisses Ränder Rösta Sally Hansen Salong San Francisco Scent Schampo Scotch Naturals Sensai Serum Sett i press Shampoo shimmer shine Shine Killer Shiseido Shower Silver Skimmer SkinScience skönhet Skönhetsbloggare Smashbox Smashit Smink Sminkborstar Sockerskrubb Soft Solskydd Sommar Sommarfavoriter Sommarkollektion Sotade ögon sparkle Spider-Man Spray Spring Staccato Stars Stjärnglans Stripes Student Style Styler SugarCrush summer Sun Sunsational Svar Svart Sweden Swedish Sweetheart Sänkt pris Talika Tara Beauty Awards Terre d'Oc Test the Balm The Mermaids The Muppets Thierry Mugler TIGI Tips Too Faced Top Model Topplista Torr Tous Trender Tromborg Träning Tutorial TV3 TVÅL Twilight Twingly Tävling Une Urtekram Utbildning Utmärkelser Valborg Vatten Vaxa VeckoRevyn Veet Versace Vinn Vinnare Vinter Vita Liberata Vivian Gray Vår Vård Vårinspo Vårkollektion Värmeskydd Väska wellness Wet n Wild Wetsuit White Gold Youngblood Zoya Ögon Ögonbryn Ögonskugga
Grundkurs bareMinerals