SvenskaEnglishNorsk
Currency:

Funky French

Published: 2012-03-26 by Helena Forsman - LipGloss Bitch
There is one comment and Facebook posts

Fransk manikyr med ljus markerad tipp och naken eller rosa/beige nagelbädd är en look som går upp och ner trendmässigt men ändå aldrig blir omodern, den är klassisk helt enkel. Funky French är en variant på temat som jag blivit helt såld på de senaste åren. Det enda som egentligen är gemensamt för de båda manikyrerna är att man markerar tippen, Funky French kan sen se ut i princip hur som helst.

Man kan lacka nageln i en nyans och tippen i en nyans mörkare av samma färg, lägga glitter överst eller bryta av helt med en kontrastfärg. Bara fantasin sätter gränserna.

Jag har gelénaglar och när de är nyfixade så tycker jag det är himla fräscht att lämna nagelbädden naken och bara fokusera på tippen, men en klassisk fransk är inte riktigt min grej så jag kör funky med färgen jag är sugen på för tillfället.

På bilderna ser ni två favoriter med lack från en av OPIs aktuella kollektioner Nicki Minaj, turkosa Fly och svarta Metallic 4 Life som är fyllt med snygga silverflingor.

/ Helena - LipGloss Bitch

Funky French

Read them allRead them all
Läs alla inlägg från oss och våra skönhetsbloggare.
LindaLinda
Linda arbetar på eleven.se och kommer här ge dig inspirerande blogginlägg med det senaste nyheterna och skönhetsprodukter du bara måste ha i sminkväskan.
InaIna
Ina är expert när det kommer till nagellack. Ta del av de senaste trenderna, hur du målar häftiga effekter samt visar upp nyheter som kommit in på eleven.se
Malin HartzellMalin Hartzell
En sminkgalen fotograf som kommer att visa sina tips & trix för att guida dig rätt i skönhetsdjungeln.
Lina EkhLina Ekh
Lina Ekh är skönhetsbloggare på devote.se samt utbildad Makeup-artist. Hon ger dig sminktips & tutorials så att även du kan bli ett sminkproffs.
Grundkurs bareMinerals