0

Escada
Desire Me EdP

Escada Desire Me EdP
Escada Desire Me EdPEscada Desire Me EdP
Från:
379 kr435 kr
Välj variant först

                  Escada Desire Me EdP
 • 30 ml

379 kr
435 kr

                  Escada Desire Me EdP
 • 50 ml

499 kr
630 kr
Tipsa en vän
De mjuka, välsmakande basnoterna är nyckeln till den förförande kraften hos Desire Me. Subtilt återskapar den doft sensationen av tiramisu-desserten. Denna kännetecknas av ingredienserna; mascarpone, kaffe och kaka, samt choklad som alla bidrar till … Läs mer här
Produktinformation

Escada Desire Me EdP

De mjuka, välsmakande basnoterna är nyckeln till den förförande kraften hos Desire Me. Subtilt återskapar den doft sensationen av tiramisu-desserten. Denna kännetecknas av ingredienserna; mascarpone, kaffe och kaka, samt choklad som alla bidrar till att göra doften nästintill beroendeframkallande. Slutresultatet är en exceptionellt generös värme och sensualitet.

Inspirerad av "Miva" orkidén, fångar hjärtnoten genom sin blommiga karaktär de gåtfulla egenskaperna hos Desire Me förförerskan. Blandningen av pion och frukt, toppad med kaprifol både förhöjer och ger ett djup utöver det som den sköna orkidén ger. Doftens hjärta sjuder av fräschör samtidigt som den gjuter liv i den exotiska såväl som mystiska sidan av Escada-kvinnan.

Desire Me hämtar mycket av sin distinkta karaktär från de mjuka och krämiga noterna i hjärta och bas; men toppackordet kännetecknas av en milt, bitter-söt citrusnot, som kommer av den härliga clementinen. Som not i sig är den knappt kännbar, men den spelar en viktig roll i den totala upplevelsen av doften. Den friskar upp och kontrasterar hjärtat och basens fyllighet, utan att vare sig överträffa eller förringa den med sin närvaro.

 • Lanserad 2009.

Doftnoter

TOPPNOTER
Aldehyd Ackord, Clementin.

HJÄRTA
Chiang Mai Orkidé, Kaprifol.

BASNOTER
Vanilj, Tiramisu Ackord, Sandelträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vi rekommenderar även:

Escada Desire Me Precious Body Moisturizer
295 kr 345 kr
Du sparar: 50 kr (14%)

Andra kunder har också köpt:

Paris Hilton Heiress EdP
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
Från: 299 kr
Spara upp till: 66 kr (17%)
Carolina Herrera 212 Men EdT
Från: 449 kr
Spara upp till: 166 kr (22%)
Lanvin Marry Me! EdP
Medelbetyg: 5/5 (3 recensioner)
Från: 349 kr
Spara upp till: 136 kr (21%)
Max Factor False Lash Effect Mascara Waterproof
Medelbetyg: 3,5/5 (3 recensioner)
109 kr 175 kr
Du sparar: 66 kr (38%)
Boss Woman EdP
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
Från: 349 kr
Spara upp till: 116 kr (18%)
Escada Born In Paradise EdT
329 kr 440 kr
Du sparar: 111 kr (25%)
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.