Eva Cosmetics
Eva Vit-Tandpulver Eugenia

(26 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 45 g
Beskrivning

Vita, rena tänder direkt. På ett naturligt sätt med en naturlig produkt och metod. Eva Vit-tandpulver Eugenia är ett effektivt och hygieniskt tandpulver som kan ersätta eller användas som komplement till vanlig tandkräm. Det ger en blekande effekt utan skadliga effekter. Tandpulvret bibehåller tänderna vita vid regelbunden användning. Renhetskänslan i munnen är mycket mer påtaglig och tandytorna känns slätare och ger även en långvarig frisk andedräkt. Den minskar kariesangrepp och tar bort beläggningar. Vid muntorrhet ökar kariesangreppen och därför rekommenderas Vit-tandpulver Eugenia.

Eva Vit-tandpulver är tillverkat i Egypten utifrån en 2000 år gammal kunskap. Förutom kiselsyra och kalciumfosfat ingår magnesiumperoxid. Tandpulvret innehåller växten Eugenia som är antibakteriell. Vid tandborstningen förstärks den milt bakterie-dödande effekten av Eugenia av en långsam och kontrollerad frisättning av aktivt syre, vilket samtidigt tar bort beläggningar och missfärgningar och gör tänderna vita och rena.

Vitare, renare och friskare tänder påverkar hela ditt välbefinnande och självkänsla. Detta är en ny produkt för både män och kvinnor som effektivt tar bort missfärgningar och beläggningar. Känn och se resultatet!

  • Medel från naturen.
  • Blänkande vitare tänder utan blekning.
  • Innehåller bakteriedödande medel.
  • Skydd mot tandlossning och dentala sjukdomar.
  • Ger långvarig känsla av renhet omgående vid förstagångsanvändandet.
  • Starkare tandkött då det får cirkulation, vilket förebygger tandlossning.
  • Minskar kariesangrepp vid muntorrhet, vilket kan uppstå av en del mediciner.
  • Eliminerar samt förebygger tandsten.
  • Omedelbar plackborttagning - det syns och känns bättre genast.
  • Ersätter vanlig tandkräm.
  • Rekommenderas av ett flertal tandläkarkliniker.
  • Tar bort fläckar på tänderna vid regelbunden användning.
  • Längre vithetsresultat vid en gjord tandblekning.

Skummet som bildas vid tandborstningen löser upp beläggningar och missfärgningar som bildas dagligen samt dödar bakterierna som ger upphov till kariesangrepp.

Innehåll: 45 g

Användning

Fukta tandborsten och doppa den i pulvret. Borsta tänderna som vanligt och känn sedan resultatet. Vid dagligt bruk håller Evas Vit-tandpulver Eugenia dina tänder rena samtidigt som vitheten bibehålls. Pulvret gör tandytorna släta och ger en frisk andedräkt.

Produkterna är testade av Niom och godkända inom EU och innehar säkerhetsföreskrifter samt flertal referenser från tandläkare.

Artikelnummer: 56097
Ingredienser

Sodium Chloride,Sodium Lauryl Sulfate,Calcium Carbonate,Sodium Bicarbonate,Magnesium Peroxide,Saccharin Sodium,l-Menthol,Mentha Piperita Oil,Eugenia Caryophyllus Oil

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Eva Vit-Tandpulver Eugenia

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt