gloTherapeutics
Therapeutic Body Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Beskrivning

glo-therapeutics Therapeutic Body Cream är berikad med glykolsyra som exfolierar, samt antiinflammatoriska och uppljusande ingredienser vilket gör att missfärgningar och orenheter reduceras. Den reducerar även rodnad. Du finner också ceramider som har en utjämnande effekt på hudens skyddande barriär.

Rekommenderas för hudtillstånd som Keratosis Pilaris, Psoriasis, orenheter och inåtväxande hår.

Innehåll: 150 ml

Artikelnummer: 62009
Användning

Applicera på ren, torr hud efter exfoliering. Fokusera på påverkade områden på kroppen. Används två gånger dagligen för bästa resultat.

Ingredienser

Aktiva Ingredienser: Glypure® (Glycolic Acid),en ren form av glykolsyra som effektivt penetrerar huden och stimulerar celldelningen. Främjar hudavflagning och återväxt av mer spänstig hud som har färre linjer och färre pigmenteringar. Fortsatt an,mjukare hud och reducerar även torr hud och flagning. Sensiline® Bio (Hydrolyzed Linseed Extract),utvunnet ur Linseed (emollient) som är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper. Reducerar irritation på inflammerad hud som lider av rödhet,klåda,stickningar och stramhet. Ceramide Complex,ett hudidentiskt lipidkoncentrat bestående av ceramider och fria fettsyror. Återställer den skyddande barriärfunktionen i huden. Applicering kan resultera i förbättrad fukt och leder till en mindre t,kallpressad från solrosfrön,denna lätta olja är rik på vitaminer och fettsyror. Innehåller E-vitamin som vårdar och hjälper till att reducera ärrbildning. Har en possitiv effekt på inflammatoriska tillstånd som akne och eksem sa

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.