0

GUCCI
Rush EdT

Gucci Rush EdT
Pris:
419 kr560 kr
Välj variant först

                  Gucci Rush EdT
 • 30 ml

419 kr
560 kr
Tipsa en vän
Gucci Rush är ett omisskännlig sensuell chypre doft för kvinnan som är sofistikerad, berusande, och verkligen oförglömlig. Läs mer här
Produktinformation

Gucci Rush EdT

Gucci Rush är ett omisskännlig sensuell chypre doft för kvinnan som är sofistikerad, berusande, och verkligen oförglömlig.

En sensuell våg av exotiska blommor och kryddor, är Gucci Rush en varm, förförisk och tydligt lockande doft. En lockande blandning av bergamott, pion och gardenia. Viol, vanilj och jasmin ger en vacker form till hjärtats uppfriskande blombukett. Varm, aromatiska och mjukt kryddig, framträder basen av doft med jordiga noter av patchouli.

Doftnoter

Toppnoter

Bergamott, Pion & Gardenia.

Hjärtnoter

Viol, Vanilj & Jasmin.

Basnoter

Jordiga noter & Patchouli.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
 • Fri frakt & ingen fakturaavgift
 • Fri expressfrakt över 499 kr
 • Inspireras av 900 märken inom skönhet
 • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
 • Auktoriserad återförsäljare