0

Highlighter

En highlighter ger huden extra lyster och kan användas för att lyfta fram olika delar av ansiktet. Genom att applicera highlightern på näsryggen, kindbenen eller strax under ögonbrynen framhäver du området lite extra och ger ansiktet mer intensitet, ta del av produkter för att highlighta ögonbryn. En highlighter kan ha kräm-, puder- samt flytande form. Färger i blekare toner av rosa, persikofärg eller ljusbrunt som passar din hudton, är ett bra komplement till bassminkningen och ger ett naturligt skimmer. Här bestämmer du själv om du vill skapa lyster med hjälp av produkter med glitter, eller enbart en highlighter som ger extra glöd till huden.

Har du hört talas om Strobing? Strobing sägs vara det nya contouring. Den nya sminktrenden tar världen med storm, och syns bland annat på röda mattan, fotograferingar och visningar. Tekniken är lätt att lära sig och passar de flesta. Du behöver en dagkräm samt en ljus highlighter för att kunna framhäva de ställen du vill.

Vem passar det?
Alla som vill få glow och ljusa upp ansiktet. Däremot kan personer med fet hy, just uppleva att strobingtekniken får huden att se glansigare och fetare ut. Därför rekommenderar vi inte strobing till personer med denna hudtyp.

Vad ska man tänka på? Använd bara ljusa, glansiga och fuktgivande produkter för bästa effekt.

Läs hur du applicerar highlighter med strobingtekniken på beauty Magazine! Är du sugen på att göra din egna Rainbow Highlighter? Linn visar hur du gör här!

100 produkter
Aden Powder-Pearls
Flera nyanser!
99 kr
The Balm Bronzer & Highlighter Duo
349 kr (Värde 408 kr)
Shiseido Makeup Face Color Enhancing Trio
Flera nyanser!
Från: 389 kr
12
Highlighter
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare