0

Jean Paul Gaultier
Classique X Collection Gift Box

Jean Paul Gaultier Classique X Collection Gift Box
Tipsa en vän
Classique X Collection är en fräsch, luftig doft från Jean Paul Gaultier. Det är en uppföljare till Classique från 1993 och för tankarna till en värld där kvinnor använder Venetianska masker över ögonen. Tryck på knapparna på sidan av boxen för att s… Läs mer här
Produktinformation

Jean Paul Gaultier Classique X Collection Gift Box

Classique X Collection är en fräsch, luftig doft från Jean Paul Gaultier. Det är en uppföljare till Classique från 1993 och för tankarna till en värld där kvinnor använder Venetianska masker över ögonen. Tryck på knapparna på sidan av boxen för att se snön yra...

Den starka personligheten hos X Collection-kvinnan återspeglas i denna nya doft som är lika sensuell som en andra hud. Den inleds med en klar topp av citrus, mandarinapelsin och bergamott.

Efter denna kärlek vid första ögonkastet, avslöjas passionen försiktigt med en bukett apelsinblommor med dess oskyldiga mjukhet, och allvarlig pion. De sensuella njutningarna framträder på en bädd av vanilj och pudrig iris, likt en boudoir som döljer en hemlig kärlek.

Presentboxen är som en "snökula" - pressa på båda sidorna och det börjar "snöa".

  • Värde: 745 SEK
Detta set innehåller:
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
5/5Älskar doften!
2012-11-19 av: Petra (ålder: 45-54)
Jag är närmast besatt av Classique X doften och denna julkartong är otroligt söt =) Själva grejen att man kan klämma på sidorna för att få det att "snöa" kanske inte är någon högteknologisk funktion men ändå väldigt gulligt nu i jultider =)
Rekommenderas till: Juliga glamouristas!
Var den här recensionen hjälpsam? Logga in för att rösta
Verifierad ägare
  • Fri frakt inom Sverige!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Handla idag, betala i slutet av Februari
  • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken