0

Korres Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30

Korres Colour Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30
Pris:
228 kr285 kr
Välj variant först

                  03 Dark Tan
 • 03 Dark Tan

228 kr
285 kr
Tipsa en vän
Lätt foundationcreme för en glänsande, solbränd look och ett brett spektrum solskydd. Fri från olja och med en fräsch och len struktur erbjuder den en enhetlig färg och medium täckning, samtidigt som den låter huden andas. Läs mer här
Produktinformation

Korres Watermelon Lightweight Tinted Moisturiser SPF 30

Lätt foundationcreme för en glänsande, solbränd look och ett brett spektrum solskydd. Fri från olja och med en fräsch och len struktur erbjuder den en enhetlig färg och medium täckning, samtidigt som den låter huden andas.

Med vattenmelonextrakt och rik på naturligt förekommande vitaminer, kolhydrater och aminosyror förebygger den synligt åldrande och minskar hudrodnad. Samtidigt ger vanilj- och gurkmejaextrakt nödvändigt skydd mot antioxidanter.

 • Oljefri.

Innehåll: 30 ml

Användning

För maximalt skydd, applicera jämt över ansikte och hals minst 30 minuter innan du går ut i solen och vid behov. Barn yngre än sex månader: rådgör med en läkare.

Varning
Endast för externt bruk. Får inte förtäras. Undvik kontakt med ögonen. Om kontakt inträffar så skölj ordentligt med vatten. Om huden irriteras eller utslag uppstår, upphör med användningen och rådgör med din läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Andra kunder har också köpt:

Gucci By Gucci Sport Pour Homme Gift Box
436 kr 670 kr
Du sparar: 234 kr (35%)
Angel Eco Grapefruit Straighten Conditioner
145 kr 149 kr
Du sparar: 4 kr (3%)
Angel Eco Grapefruit Straighten Shampoo
145 kr 149 kr
Du sparar: 4 kr (3%)
Trind Nail Repair Anti-Bite
119 kr 129 kr
Du sparar: 10 kr (8%)
IDUN Minerals Blush
Medelbetyg: 4,5/5 (3 recensioner)
Från: 285 kr
Gucci Eau de Parfum II
Från: 499 kr
Spara upp till: 171 kr (20%)
Peter Thomas Roth Instant Mineral SPF 45
275 kr 325 kr
Du sparar: 50 kr (15%)
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.