Lancôme
Énergie De Vie

(5 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : The Smoothing & Plumping Pearly Lotion 200 ml
Beskrivning

Lancôme Énergie De Vie Pearly Lotion, som ett flytande ansiktsbad med fuktpärlor som i kontakt med huden brister och ger din hud en mjuk, fräsch känsla och look. Denna lotion är som en fuktmagnet då den binder fukt från nästkommande hudvård vilket säkerställer en optimal fuktnivå hela dagen.

Énergie de Vie är en serie, inspirerad av Asiatiska hudvårdsritualer för att vara den ultimata serien för en fuktrik hud. En serie inspirerad av Asiatiska hudvårdsritualer med lätta texturer och ett balanserat energiflöde till huden.

Flera av de aktiva ingredienserna i serien är potenta Österländsk-inspirerade antioxidanter så som svartvinbärsolja, kiwi, rhodiola crenulata och gentiana lutea-rötter. De innehåller även ingredienser som är idealiska vid hormonella förändringar som sker vid åldersprocessen så som wild yam-extrakt, som även ger en omedelbart daggig glöd till huden. En hudvårdsserie för att ge din hud optimal fukt och en vacker, strålande glöd!

Innehåll: 200 ml

Användning

Rengör din hud. Applicera sedan Pearly Lotion jämnt över ansiktet med hjälp av en bomullspad eller med fingertopparna.

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Artikelnummer: 35003

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt