0

Läppar

Liksom din hud behöver dina läppar omtanke och vård för att hålla sig mjuka och sköna. I en torr kontorsmiljö eller under de kyligare vintermånaderna är läpparna beroende av fukt och skydd för att inte bli torra och nariga. Som tur är finns det en mängd olika typer av produkter som både återfuktar och piffar upp läpparna.

Ett läppbalsam är räddaren i nöden för alla torra läppar och ger dem en frisk och mjuk känsla. Om du vill kunna vårda läpparna och samtidigt ge dem lite färg, skimmer eller lyster finns det även en mängd olika läppstift och läppglans som är återfuktande. För dig som bara vill ha en lite blekare nude-känsla hos läpparna uppnås det bäst genom att endast använda ett mattare läppbalsam, vars naturliga återfuktande egenskaper ger läpparna den vård de behöver för att återfå din naturligt hudnära ton.

Ett tips för att göra läpparna extra mjuka är att massera dem lätt med en mjuk barntandborste innan du applicerar ditt läppbalsam. Massagen avlägsnar nämligen döda hudceller och ökar blodgenomströmningen i läpparna, vilket ger dem en fräschare känsla och en frisk färg.

805 produkter

Läppstift

IsaDora Jelly Kiss
Medelbetyg: 5/5 (1 recension)
Från: 99 kr
ModelCo Lip Lacquer Liquid Lipstick
100 kr (Värde 135 kr)
NYX Matte Lipstick
Medelbetyg: 3,5/5 (25 recensioner)
89 kr 119 kr
Pixi Succulent Lip Twin
Medelbetyg: 5/5 (2 recensioner)
100 kr (Värde 189 kr)
Läppar
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare