0

Läppar

Liksom din hud behöver dina läppar omtanke och vård för att hålla sig mjuka och sköna. I en torr kontorsmiljö eller under de kyligare vintermånaderna är läpparna beroende av fukt och skydd för att inte bli torra och nariga. Som tur är finns det en mängd olika typer av produkter som både återfuktar och piffar upp läpparna.

Ett läppbalsam är räddaren i nöden för alla torra läppar och ger dem en frisk och mjuk känsla. Om du vill kunna vårda läpparna och samtidigt ge dem lite färg, skimmer eller lyster finns det även en mängd olika läppstift och läppglans som är återfuktande. För dig som bara vill ha en lite blekare nude-känsla hos läpparna uppnås det bäst genom att endast använda ett mattare läppbalsam, vars naturliga återfuktande egenskaper ger läpparna den vård de behöver för att återfå din naturligt hudnära ton.

Ett tips för att göra läpparna extra mjuka är att massera dem lätt med en mjuk barntandborste innan du applicerar ditt läppbalsam. Massagen avlägsnar nämligen döda hudceller och ökar blodgenomströmningen i läpparna, vilket ger dem en fräschare känsla och en frisk färg.

643 produkter

Läppstift

NYX Matte Lipstick
Medelbetyg: 3,5/5 (19 recensioner)
95 kr 119 kr
Aden Hydrating Lipstick
Flera nyanser!
59 kr
Aden Liquid Lipstick
Flera nyanser!
79 kr
Dr. Hauschka Lipstick
Från: 209 kr
IsaDora Jelly Kiss
Från: 99 kr
Håkansson The Color No 1+2
Döljer naturligt
380 kr
Håkansson The Color No 7+8
Framhäver naturligt
Medelbetyg: 4,5/5 (2 recensioner)
380 kr
Läppar
  • Fri frakt inom Sverige!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Auktoriserad återförsäljare
  • Handla idag, betala i slutet av Februari
  • Nordens bredaste sortiment? - 900 varumärken