L'Oréal Paris
Color Riche Lip Palette

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 2 Rouge
Passar ihop med
L'Oréal Paris
1,2 g
Beskrivning

L'Oréal Paris Lip Palette - 1 palett med 6 läppstift i olika nyanser som ger dig möjligheten att skapa oändliga looks! Lip Palette från L'Oréal Paris är skapad för dig som vill framhäva din inre makeup-artist, och för dig som älskar läppstift och gärna varierar beroende på tillfälle.

Denna härliga läpp-palett finns i två versioner, Rouge som har lite mörkare, röda nyanser och Nude som innehåller mer neutrala, ljusa nyanser - för att du enkelt ska kunna mixa, matcha och blanda för att passa just ditt humör, outfit eller tillfället både dag och natt.

Denna palett innehåller en blandning av krämiga nyanser med både matt och satinmjuk finish, och kommer i ett sofistikerat gyllene fodral tillsammans med en inbyggd spegel och en professionell läpp-borste för precis applicering.

  • Se gärna nyansen Nude.

Artikelnummer: 34196

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt