Macadamia
Ultra Rich Moisture Masque

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 236 ml
Beskrivning

Macadamia Professional Ultra Rich Moisture Masque - en omedelbart återfuktande hårinpackning för torrt och skadat hår. Formulerat med näringsrika oljor och sheasmör som verkar för att stärka och skydda håret, samt återfukta och höja hårfibrernas fuktbevaringsförmåga utan att håret tyngs ner. Ger håret en sund lyster.

Med olja från Macadamianöt

Macadamia Professional's hårvårdsprodukter utgår ifrån olja framställd av Macadamianöt. Med ett högt innehåll av näringsrik Omega 7, som liknar hårets egen fettförsörjning, imiteras hårbottens egen oljeproduktion för att ge näring och fukt med exceptionellt god absorptionsförmåga - inifrån och ut.

  • För torrt och skadat hår.

Innehåll: 236 ml

Artikelnummer: 32703
Användning

Efter schamponering, applicera en generös mängd produkt i fuktigt hår och kamma igenom. Lämna på i 5 till 10 minuter. Skölj noga. Använd 1-2 gånger i veckan, beroende på hur skadat håret är, och hur mycket fukt det behöver.

Upptäck mer som Ultra Rich Moisture Masque

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt