Magicstripes
Hyaluronic Intensive Treatment Mask

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Magicstripes Hyaluronic Intensive Treatment Mask är en kraftfullt återfuktande hydrogel-mask, med hyaluronsyra, som innehåller ett högt koncentrat av högkvalitativa essenser. Denna gelmask har överlägsna effekter på hudens näringsförsörjning och hjälper till att återfukta huden samt ger en avslappnande och fastare känsla.

De aktiva komponenterna i masken svarar till hudens temperatur och absorberas därför på djupet. De vegetabiliska ingredienserna är bäst förvarade i det icke-vävda, 100% bomullstyg som är materialet av masken och som dessutom är helt biologiskt nedbrytbart. Denna kraftfulla mask hjälper till att göra åldrad, torr hud återfuktad och fastare. För en fräsch, återfuktad hud med ungdomligare look!

  • Hyaluronsyra ger en utjämnande effekt till rynkor.

  • Hydrogel är kraftfullt återfuktande.

  • Direkt kylande.

  • Hjälper till att förbättra hudens elasticitet.

Innehåll: 3 st

Artikelnummer: 65277
Användning

Rengör ansiktet noggrant. Tag sedan ut masken och avlägsna filmen. Placera den övre delen av masken på övre delen av ansiktet och tryck den mot huden, utelämna ögonområdet. Placera den nedre delen av masken på den nedre delen av ansiktet och tryck den mot huden, utelämna munnen. Avlägsna masken efter 20-30 minuter och dabba huden varsamt för att absorbera resterande produkt.

Upptäck mer som Hyaluronic Intensive Treatment Mask

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.