Mavala
Mavalip Lipstick

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 130 California
Beskrivning

Mavala Mavalip Lipstick

Läpparna behöver speciell omsorg. Läpparna behöver skydd mot yttre påfrestning, som vind, kyla, sol, föroreningar. När läpparna utsätts för yttre påverkan blir de snabbt torra och nariga.

Mavala har skapat en skyddande film för läpparna som består av bland annat lecitin som ingår i alla MAVALIP LÄPPSTIFT. Regelbunden användning motverkar torra och nariga läppar och skyddar mot yttre påverkan. Mavala läppstift sitter länge och gör läpparna mjuka och smidiga. Lätt att applicera och flyter inte ut.

Tips för ett hållbart resultat

  • Före applicering, när läpparna är särskilt torra, använd en återfuktande bas men undvik läppkonturen så attingen skarp linje blir synlig.
  • Applicera lite foundation eller puder på läpparna före applicering av MAVALIP.
  • Skissa upp läppkonturen med en läppenna, om möjligt en mörkare ton än läppstiftet och applicera MAVALIP.
  • Tryck en fin pappersnäsduk mot dina läppar för att avlägsna överflödigt läppstift och för att undvika avtryckpå dina tänder.
  • Applicera lätt puder över läpparna för att fixera läppstiftet och för en glanseffekt applicera MAVALIP igen.

Artikelnummer: 56203

Upptäck mer som Mavalip Lipstick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt