0

Nougat London
Shea Butter Body Silk, Cherry Blossom

Nougat London Shea Butter Body Silk, Cherry Blossom
Pris:
228 kr325 kr
Välj variant först

                  Nougat London Shea Butter Body Silk, Cherry Blossom
 • 250 ml (Glass bottle)

228 kr
325 kr
Tipsa en vän
Denna lyxiga kroppslotion är en ljuvlig blandning av intensivt mjukgörande Shea Butter och aktiva ingredienser som vårdande Aloe Vera och antioxidanten vitt te. Används dagligen för att ge huden en silkeslen känsla och omedelbar fukt. Läs mer här
Produktinformation

Nougat London Shea Butter Body Silk, Cherry Blossom

Denna lyxiga kroppslotion är en ljuvlig blandning av intensivt mjukgörande Shea Butter och aktiva ingredienser som vårdande Aloe Vera och antioxidanten vitt te. Används dagligen för att ge huden en silkeslen känsla och omedelbar fukt.

Cherry Blossom är en sofistikerad blommig doft som kombinerar intensiteten i Bergamott, friskheten i körsbärsblomma samt djupt berusande sandelträ och mysk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
 • Fri ekonomifrakt inom Sverige!
 • Fri expressfrakt vid beställning över 499 kr!
 • Inspireras av 900 märken inom skönhet
 • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro!
 • Din beställning skickas inom 24 timmar (vardagar)
 • Auktoriserad återförsäljare