0

OM ELEVEN

Vi är förmodligen den största nordiska skönhetsbutiken på nätet för make-up, parfym, hudvård och hårvård. eleven är en auktoriserad återförsäljare vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett komplett sortiment från dina favoritmärken och du kan alltid vara säker på att produkterna är äkta.

Alla produkter du ser i butiken finns i lager vilket gör att vi kan skicka din beställning inom 24 timmar från beställning (gäller vardagar).

STORT & BRETT SORTIMENT

Hos oss finner du stora, klassiska varumärken som Lancôme, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier, GUCCI, Narciso Rodriguez, Clarins, Dolce & Gabbana, Elizabeth Arden, och Calvin Klein för att nämna några. Du hittar även en mängd nya ekologiska varumärken. Dessutom jobbar vi aktivt med att ta in märken som inte funnits tidigare i Sverige, bland annat introducerade vi Mario Badescu och Macadamia Natural Oil på den svenska marknaden. I dagsläget hittar du över 30 000 produkter från fler än 900 varumärken.

HISTORIA

eleven AB, som företaget bakom butik heter, startades 2000 i Sverige och under sommaren 2004 slogs portarna upp till nätbutiken eleven.se som snabbt har växt sig till en av Sveriges (kanske Nordens) ledande skönhetsbutiker. 2007 tilldelades vi Cosmopolitan Beauty Award för Sveriges bästa nätbutik för skönhet.

AFFÄRSIDÉ

eleven erbjuder ett mycket stort och brett sortiment av skönhetsprodukter inom doft, hudvård, hårvård och makeup med snabb leverans. Vår målsättning är att kunna erbjuda en intressant mix av stora, kända varumärken tillsammans med nya, spännande uppstickare.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi har förmodligen nordens bredaste sortiment och majoriteten av våra över 900 varumärken kommer direkt ifrån deras nordiska distributörer där sådana finns. En mindre del av sortimentet inhandlar vi av europeiska leverantörer.

Förutom att vara återförsäljare, så är vi dessutom själva distributörer för flera prestigefulla varumärken - bland annat Macadamia Natural Oil, Mario Badescu, 100% Pure m.fl. Förutom de märken som vi själva innehar distributionen för, så har vi även ett flertal märken där vi har exklusiv rätt för den svenska och/eller nordiska marknaden.

Som många inom branschen känner till så har eleven introducerat många nya spännande märken inom Sverige. Tveka inte att tipsa oss om nya märken som du vill se hos oss.

Vi är dessutom självklart anslutna till REPA-registret, vilket innebär att vi tar vårt ansvar för återvinningen av förpackningsmaterialet för att minimera miljöpåverkan.

LÄKEMEDELSVERKET

eleven är registrerade hos Läkemedelsverket. Detta innebär att vi registrerar och betalar den avgift som är lagstadgad för alla produkter som vi importerar från utlandet.

FÖRETAGETS HUVUDKONTOR

eleven AB (556594-7529)
Brahegatan 9
114 37 STOCKHOLM
SVERIGE

  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare