Prada
Candy

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Body Lotion 150 ml
Beskrivning

Vågad, förförisk, sensuell och vild. Candy är överdriven, en cocktail av mysk, en överdos av bensoe och en explosion av karamell.

Njutningen och glädjen i Prada Candy ligger i dess överflöd, Prada Candy är en doft med en doftbalans som kombinerar enastående högkvalitativa ingredienser i överflödiga proportioner. Vit mysk och nobel bensoe, blandas med moderna karamellnoter för att ge doften en unik signatur.

Färgen, de fasta linjerna och den tunga basen gör flaskan modern och sofistikerad. Ett chockerande rosa saffianoläderband om flaskan och handpumpen ger liv åt traditionernas parfymerier.

Innehåll: 150 ml

Artikelnummer: 30443
Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Cyclohexasiloxane,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Ethylparaben,Phenoxyethanol,Linalool,Sodium Hyaluronate,Coumarin,Hydroxycitronellal,Bisabolol,Benzyl Benzoate,Tocopheryl Acetate,Alpha-Isomethyl Ionone,Sodium Hydroxide,Polysorbate 60,Isohexadecane,Ethylhexyl Isononanoate,Glyceryl Oleate,Alcohol Denat,Caprylic/ Capric Triglyceride,Citrate,Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer,Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Cyclopentasilioxane

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt