Rodial
Snake

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Serum O2 30 ml
Beskrivning

Rodial Snake Serum O2 - serumet för dig som vill blåsa liv i trött och glåmig hud och samtidigt jobba med anti-age. Denna upplivande produkt ger syrepartiklar till huden och hjälper den att få tillbaka en hälsosam och ungdomlig lyster. Precis som de andra produkterna från Snake-serien så innehåller den peptiden Syn®-ake Dipeptid, som arbetar uppstramande på på linjer och rynkor, och huden får ett jämnare och slätare utseende. Som en fin bonus innehåller serumet också en cocktail av antioxidanter som skyddar huden mot framtida skador som förorening och fria radikaler, samt hyaluronsyra som verkar fuktbevarande.

Syn®-ake dipeptid är en syntetiskt framställd version av giftet hos ormen Temple Viper. Detta ger en mild "freeze-effekt" på huden, då det reducerar hudens muskelansträngningar i samband med blockerade nervsignaler och ansiktet upplevs slätare och med reducerade linjer och rynkor.

  • Uppfräschande.

  • Verkar uppstramande och ger fin lyster.

  • Ger en jämnare struktur.

Innehåll: 30 ml

Artikelnummer: 47995
Användning

Massera in produkten på rengjord hud två gånge dagligen, och följ upp med fuktkräm och gärna solskydd under dagen.

Upptäck mer som Snake

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.