Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivning

Dali Wild stärker kvinnans självförtroende, personlighet och ger en känsla av stil, kvinnlighet och elegans. Doften är sensuell och består av en kombination av vita blommor och varma träslag.

Doften öppnar med vit Tuberos och Gardenia tillsammans med frisk Yuzu. Hjärtat består av arabisk Jasmin, Magnolia och varm Mysk. Doftens basnot innehåller träslagen Mahogany, Zebrano och Okoume.

Toppnoter: Yuzu, green notes, tuberos, gardenia.
Hjärtnoter: Jasmin, magnolia, mysk.
Basnoter: Mahogany, zebrano, okoume.

Artikelnummer: 49124
Ingredienser

Linalool,Aqua,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Citronellol,Eugenol,Isoeugenol,Alcohol Denat,Benzyl Salicicylate,Parfm/Fragrance

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Wild

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.