Sebastian
Liquid Steel

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 150 ml
Passar ihop med
Beskrivning

Få superstark stadga och kontroll för frisyren med Sebastian Professional Liquid Steel. Denna koncentrerade styler med en superstark stadga ger intensiv stadga åt frisyrer för en vass stil. Sebastian Professional Liquid Steel är utformat för utmanande frisyrer, såsom mokawken eller tuppkammen och ger håret en intensivt, metallisk glans. Sebastians hårstyler ger en stadga som är ”hård som stål” och möjliggör skapandet av en tuff och orädd frisyr.

Anvädning:
Applicera Liquid Steel i torrt hår för ultrastark stadga och kontroll.Varning! Använd inte med värmeredskap eller hårfön. Kläm ut Sebastian Liquid Steel på fuktigt hår för att fixera, skulptera, tämja eller vrida fram en tuff finish.

Artikelnummer: 14745
Användning

Applicera i fuktigt hår för att fixera, forma och tämja till en vågad finish. Applicera i torrt hår för extrem stadga och kontroll. Använd inte varma redskap eller hårtork.

Upptäck mer som Liquid Steel

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt