Sigma Beauty
Dry n Shape Tower Face & Eyes

(3 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Sigma Dry n Shape Tower Face & Eyes

Att tvätta sina makeup-borstar är inte alltid den roligaste aktiviteten, men ack så viktigt för både din hud samt dina borstars livslängd och funktionalitet. Dry n Shape Tower hjälper dig att torka dina borstar på ett skonsamt och effektivt sätt genom att krama ur vatten från varje fiber i borsten, samtidigt som borsten återfår sin ordinarie form under tiden den torkar.

  • Designad för att ta hand om både ansiktsborstar samt ögonmakeup-borstar.

  • Torkar borstarna skonsamt och effektivt.

  • Återställer borstens form.

  • Kan hålla upp till 20 st ansiktsborstar & 24 st ögonmakeup-borstar på samma gång.

  • Kan kopplas ihop med Sigma Dry n Shape Tower Eyes om du har en större borstkollektion, tornet kan då istället hålla upp till 68 st borstar, eller 92 st om man monterar dem bredvid varandra.

Användning

Tvätta dina borstar som vanligt, krama ur det värsta av vattnet. Trä de större/tätare borstarna genom de svarta resårbanden längst ner på tornet, och "klicka" fast skaftet på den rosa plattformen ovanför. Fäst de tunnare/finare borstarna på plattformen högst upp. Alla borstar ska hänga uppochner.

Artikelnummer: 66344

Upptäck mer som Dry n Shape Tower Face & Eyes

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt