0

Solprodukter

Få ting skapar samma fräscha och naturligt pigga känsla som en gyllenbrun solbränna. Men lika mycket som solen får huden att kännas vacker och frisk har solens UVA- och UVB-strålar en åldrande verkan hos huden, vilket gör det oerhört viktigt att använda solskydd, detta gäller oavsett om du har ljus eller mörk hudton. Solskyddsprodukterna minskar risken för att du bränner dig och gör att solbrännan blir jämnare, vackrare och håller mycket längre.

Tips för en säker och hållbar solbränna 1. Förbered kroppen för sol med en body scrub för att få bort döda hudceller. 2. Smörj in dig innan du går ut i solen.
3. Sola sakta och säkert. Att stressa fram brännan ökar risken för att du bränner dig, vilket gör att huden tar skada och solbrännan blir fläckig och ojämn. Använd hög solskyddsfaktor i början och lägre när huden vant sig vid solen. 4. Smörj in dig med after sun efter solningen för att återfukta och kyla ned huden. En hälsosam hud som är rik på fukt får brännan att hålla längre och gör huden mer mottagning för solens strålar nästa gång du ska sola.

83 produkter
Biotherm Lait Solaire
Från: 275 kr
12
Solprodukter
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare