0

Deodorant Stick, Kräm & Servetter

Med rätt deodorant kan du känna dig torr, fräsch och trygg hela dagen. Här hittar du ett urval av krämdeodoranter, deodorant sticks och deodorantservetter som hjälper dig att kontrollera både lukt och fukt från morgon till kväll samt - om du väljer en parfymerad variant - ger huden en oemotståndlig doft.

Deodorant sticks och krämdeodoranter är bra alternativ för alla hudtyper och är ofta aningen skonsammare är exempelvis spraydeodoranter, vilket är bra för dig som har känslig hud. Eftersom deodorant sticks har en torrare konsistens än både spraydeodoranter och klassiska roll-on-deodoranter upplever många att de torkar snabbare efter applicering och därmed minimerar risken för fläckar på kläderna. Av samma anledning appliceras en deodorant stick allra bäst precis efter duschen när huden är lite fuktig eftersom det då är enklare att få ut en perfekt mängd.

Deodorantservetterna är en räddare i nöden när du behöver en snabb uppfräschning. Servetterna rengör snabbt och enkelt och lämnar en frisk doft som får huden att kännas nyduschad. Perfekt att ha i väskan under varma sommardagar!

18 produkter
1
Stick, Kräm & Servetter
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare