0

Tvål

En lyxig och väldoftande handtvål i badrummet eller på köksbänken gör handtvättsrutinen till en lite härligare upplevelse. Händerna utsätts för en hel del yttre påfrestningar om dagarna och tvättas avsevärt mycket oftare än övriga delar av kroppen, vilket gör att de inte förtjänar mindre än det allra bästa. Med en ljuvligt väldoftande och vårdande handtvål blir varje handtvätt lite som en spabehandling i miniformat, vilket får både händer och naglar att kännas rena, fräscha och hälsosamma.

Hos oss hittar du underbara flytande handtvålar och hårda tvålar från bland annat REN, Victor Vaissier och L'Occitane. Vill du göra upplevelsen extra genuin har vi även ett riktigt brett utbud av organiska, handgjorda tvålar med naturliga ingredienser från märken som The Handmade Soap, Cowshed, Erboristica och Dr. Bronner.

Tips! För att göra upplevelsen extra lyxig kan du placera en mjukgörande handkräm bredvid tvålen som ger händerna en lenande fuktboost efter rengöringen. Detta kan i synnerhet vara behövligt under vinterhalvåret, då händer och naglar ofta blir extra torra och sköra av kylan.

111 produkter
Wam Eko Tvål
38 kr 45 kr
Apotheke Bar Soap
64 kr 75 kr
12
Tvål
  • Fri expressfrakt på alla beställningar inom Sverige!
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Nu har vår butik i Uppsala öppnat!
  • Din beställning skickas inom 24 timmar
  • Auktoriserad återförsäljare