Waterclouds
Violet Silver Shampoo

(2 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 250 ml
Beskrivning

Waterclouds Violet Silver Shampoo, ett perfekt schampo för dig med blont eller grått hår! Detta ljuvliga schampo innehåller violetta pigment som hjälper till att neutralisera gula toner på blont och grått hår, samtidigt som det rengör. Det är berikat med lavendel som hjälper till att vårda håret samt reducera statisk elektricitet för en vacker lyster och härlig följsamhet. Waterclouds Violet Silver Shampoo är även berikat med Provitamin B5 som hjälper till att binda samman fukt vilket skyddar håret från att torka ut.

Innehåll: 250 ml

Artikelnummer: 60532
Användning

Använd gärna handskar. Om du får färg på huden, gnugga försiktigt med tvål och vatten.

Applicera i fuktigt hår, med fokus på de gula partierna. Låt verka 2-5 minuter, beroende på önskad effekt och skölj sedan noggrant. Använd 1-2 gånger i veckan, kan användas oftare för en kraftfullare effekt. För en mildare effekt, blanda ut lite grann med ditt vanliga schampo.

Ingredienser

Glycerin,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Sodium Laureth Sulfate,Aqua,Cocamidopropyl Betaine,Acid Violet 43,Glycereth-2 Cocoate,Hydroxypropyl Guar,PEG-4 Rapeseedamide,Sodium Laureth Sulfate/Glycol Distearate/Cocamide-DEA,Caprilic/Capric triglyceride Limonium Gerberi Extrac,Mica Powder,Sodium Chloride.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Violet Silver Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt