search

100% Pure
Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

100% Pure Brightening Night Balm
Tipsa en vän
Brightening Night Balm är en koncentrerad nattbehandling för att ge dig en mer levande, glödande hy! Night Balm är fylld med vitaminer, antioxidanter och är intensivt blekande och ljusnade mot åldersfläckar. Läs mer här

100% Pure Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

Brightening Night Balm är en koncentrerad nattbehandling för att ge dig en mer levande, glödande hy! Night Balm är fylld med vitaminer, antioxidanter och är intensivt blekande och ljusnade mot åldersfläckar.

100% Pure innehåller aldrig några starka rengöringsmedel, kemiska konserveringsmedel, syntetiska kemikalier, artificiella dofter eller andra gifter.

  • 100% naturlig & 100% vegansk.

Innehåll: 34 g

Användning

Applicera på ren hy före din skönhetssömn.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

100% Pure Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Kärlek på burk.
2012-01-15 av: Karolina P (ålder: 15-24)
Har normal/torr hy och mitt ansikte älskar den här produkten. Inget man har i nyllet på dagen då den är väldigt fet. Ansiktet känns och ser väldigt friskt och ungt ut när man vaknar och den har fått verka under natten. Ger glöd och mjuk hy. Minus för att den inte är dryg alls (1 burk tar slut efter 1 månad om man använder den varje kväll.)

Konsistens: Hård. Man får gräva upp produkten och sen smälta den genom att gnugga fingrarna mor varandra.
Doft: Frisk citron.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ny glöd och lätt uppljusning av huden!
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa vitaminkicken för din hy!
2011-07-27 av: Sophia
Denna fantastiska balm fick i alla fall min hy att verkligen GLÖDA av välmående!
Rekommenderas till: Till alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5En av de bästa krämerna
2017-10-28 av: Leti (ålder: 25-34)
En av de bästa krämerna jag använt! Min hy får en otrolig lyster efter att jag använt denna och har även fått kommentarer om min hud när jag använt denna kräm.
Helt värt priset och denna burk räcker gott och väl i några månader då man knappt behöver ha i mycket i ansiktet .
5/5Mirakel på burk.
2013-09-17 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Jag glömde att säga att den är kanon på läpparna med. nariga läppar är som bortblåsta=)
5/5Mirakel på burk. =)
2013-09-17 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Åh vad jag är nöjd. Detta är ett mirakel=) Doftar så gott av frisk citron. Huden får nytt liv och en otrolig lyster.319kr kan kännas mycket för en natt kräm. Men jag lovar det är värt var enda krona=)
Rekommenderas till: Alla.
4/5Bra nattbalm
2012-11-10 av: Patricia S (ålder: 25-34)
Köpte denna då 100 % Pure night balm Antidoxiant superfruits var slut i lager. Superfruits är fortfarande min favorit då den utför mirakel på hyn (små rynkar försvinner mm).

Denna är dock även bra. Återfuktande, lättsmält konsistens som man värmer upp i händerna och sedan arbetar in i hyn innan man går och lägger sig. Hyn ser strålande ut på morgonen. Dock har jag itne märkt att gamla ärr/plitor bleknat av denna.
Rekommenderas till: Alla som vill ha ett naturligt nattbalm
4/5Underbar nattkräm för glödande hy :)
2012-09-07 av: P (ålder: 25-34)
Har använt den här nattkrämen nästan slaviskt varje kväll och jag älskar nästan allt med den: den dryga konsistensen, den lätta, fräscha citrusaktiga doften och så förstås faktumet att jag morgonen därpå vaknar med riktigt välmående hy som känns spänstig och mjuk. Den är dryg och fet och får mitt ansikte att se flottigt ut när jag smörjt in, men eftersom det är en nattkräm så kvittar det.

Det står att den ska ha lätt hudblekande effekt, detta har jag inte sett röken av, men jag tycker ändå att det är en fantastiskt bra nattkräm. Som vanligt extra plus för enbart naturliga ingredienser!
4/5<3
2012-05-03 av: Jennifer (ålder: 15-24)
Gillar verkligen den här! Doften luktar härligt citrus och det känns verkligen som om den gör något med huden. Huden känns mer jämn när man vaknar på morgonen. Älskar att den är så fet också för min torra hy (kan dock bara använda den som nattkräm trots att jag har extremt torr hy). Vitaminer för huden!

Känns faktiskt lite blekande också.
Rekommenderas till: Alla som vill ha liten vitaminkick!
3/5Jag skrev tidigare att detta var ett mirakel på burk.
2013-09-26 av: Michaela W (ålder: 15-24)
Ja som jag sa, Jag skrev för ett tag se att detta är mirakel på burk. Men måste säga att den tyvärr inte är så bra. Jag har typ aldrig haft en finne men sen jag använt denna så börjar dom blossa upp mer o mer. Hm neej denna var inte okej,
3/5Bra natt kräm
2012-08-02 av: Tania
Den är bra natt kräm speciellt om man har torr hud.Den är väldigt fet men bra.
2/5Sådär
2012-01-27 av: andrea l (ålder: 25-34)
Jag gillade inte alls doften, inte alls var det frisk citrus. Bra för torr hy men doften störde mig verkligen, tror inte jag kommer att köpa den igen. Svår att aplicera på grund av den hårda konsistensen men effektiv. morgonen är man fin=)
Rekommenderas till: torr hud.