search

100% Pure
Hydrating Body Wash, Honey Almond

100% Pure Hydrating Body Wash, Honey Almond
Tipsa en vän
Härligt och rikt skummande, Honey Almond Hydrating Body Wash är en lyxig kroppstvätt som varsamt rengör samtidigt som den mjukar upp, återfuktar och skämmer bort din hy. Hydrating Body Wash lämnar dig strålande ren och fräsch samtidigt som den är när… Läs mer här

100% Pure Hydrating Body Wash, Honey Almond

Härligt och rikt skummande, Honey Almond Hydrating Body Wash är en lyxig kroppstvätt som varsamt rengör samtidigt som den mjukar upp, återfuktar och skämmer bort din hy. Hydrating Body Wash lämnar dig strålande ren och fräsch samtidigt som den är närande mot huden med vitaminer, antioxidanter och frukter.

Innehåller inga starka rengöringsmedel, syntetiska kemikalier, artificiella doftämnen eller andra gifter som avfettar, irriterar eller torkar ut känslig hud! Sannerligen, 100% Pure.

100% Pure Shower Gel är lättflytande eftersom det inte har tillsatts några förtjockningsmedel, andra fyllnadsmedel eller andra onödiga ingredienser för att försämra eller späda ut deras 100% rena formula.

  • 100% naturlig & 100% vegetarisk.
  • Glutenfri.

Innehåll: 500 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Certified organic by SGS Organic.
(2) Certified organic by Ceres GmbH.
(3) Certified organic by Lacon GmbH.
(4) Certified organic by Oregon Tilth.
(5) Certified organic by USDA.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

100% Pure Hydrating Body Wash, Honey Almond

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Underbar duschskum
2011-06-27 av: Susanne (ålder: 25-34)
Jag älskar alla skummande tvättar från 100% pure! När man pumpar fram duschgelen skummar den sig till ett härligt lödder som gör duschen till ett nöje. Den får dock bara fyra stjärnor på grund av att den doftar mazarin - jag kommer att välja en annan doft nästa gång. Den funkar också att använda som "rakskum" med strålande resultat.
Rekommenderas till: Till alla som gillar mazarin - men de skummande tvättarna till alla (välj din favoritdoft)!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.