Paul Mitchell
Color Protect Shampoo

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 500 ml
Passar ihop med
Paul Mitchell
300 ml
Beskrivning

Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Shampoo hjälper till att mjukgöra och rengöra färgbehandlat hår för att göra det mer lätthanterligt. Detta schampo hjälper till att ge en mjukare och återfuktad känsla och look till ditt hår medan solrosextrakt skyddar håret från solens skadliga strålar. Detta schampo innehåller skydd mot UVA- och UVB-strålar för att hålla din hårfärg så strålande som möjligt, så länge som möjligt medan det vårdar och återfuktar för en glansfull, vacker look!

  • Veganvänlig formula.

Artikelnummer: 55158
Användning

Massera in i vått hår och skölj sedan noggrant. För bästa resultat, följ upp med Paul Mitchell Color Care Color Protect Daily Conditioner.

Använd gärna Paul Mitchell Color Care Color Protect Reconstructive Treatment någon gång i veckan mellan schamponering och balsam för en extra boost till ditt hår.

Upptäck mer som Color Protect Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.