search

Acqua di Parma
Mirto Shower Gel

Acqua Di Parma Mirto Shower Gel
386 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Acqua Di Parma Mirto Shower Gel - En lyxig duschkräm som rengör och samtidigt vårdar huden. Formulerad med E-vitamin som skyddar huden mot omgivande stress därigenom verkar för att reducera uppkomsten av förtida ålderstecken. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Acqua Di Parma Mirto Shower Gel

Acqua Di Parma Mirto Shower Gel - En lyxig duschkräm som rengör och samtidigt vårdar huden. Formulerad med E-vitamin som skyddar huden mot omgivande stress därigenom verkar för att reducera uppkomsten av förtida ålderstecken.

Med doft av Acqua Di Parma Mirto Edt - en uppiggande doft med kryddiga noter från myrten och basilika i kombination med krispig citron och bergamot. I hjärtat möts havsdoftande ackord med en bukett av ros och jasmin, och doften avrundas i en bas av mustig enbär, cederträ och ambra.

Innehåll: 200 ml

Inspiration Blu Mediterraneo

Acqua Di Parma Mirto är en del av serien Blu Mediterraneo inspirerad av energin, solen och färgerna hos det italienska Medelhavet. Seriens dofter för tankarna till en lätt havsbris, vilda växter och glittrande havsvågor. Varje doft utgår ifrån en specifik ingrediens som symboliserar Medelhavets mest isolerade och exklusiva platser.

Toppnoter:

Myrten, Basilika, Bergamot & Citron

Hjärtnoter:

Hav, Jasmin & Ros

Basnoter:

Mastic, Enbär, Cederträ & Ambra

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Acqua di Parma Mirto Shower Gel

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller